Image

“Bu süreçte Acente Güçlendirme Paketi'ni devreye soktuk”

Tamamlayıcı Sağlık Sigortalarında salgın hastalıklar poliçe teminatı kapsamı dışında olmasına rağmen, bu olağanüstü dönemde Doğa Sigorta’nın tamamlayıcı sağlık sigortası poliçelerinin geçerli olduğu özel hastanelerde oluşacak fark ücretlerini poliçe teminatları çerçevesinde karşılama kararını hızlıca aldık ve poliçe sahiplerimizi de acentelerimizi de mağdur etmedik.


Ayrıca 3 ana başlık altında Acente Güçlendirme Paketi'ni devreye soktuk.

Ürün Destek Paketimizle birlikte; acentelerimize özel oto branşlarında genişletmeler ve destek veriyoruz, ‘Ek Gelir İyi Gelir’ modelimizin kriter sayısını düşürüp hedef gerçekleştirmeleri %90’a çektik böylece kazanmak artık çok daha kolay olacak. ‘Sağ Kol Kasko’ kampanyamızdaki büyüme kriterini kaldırdık. Böylece acente çalışanlarının ödül kazanma şansı daha da yükselecek.

Maddi Destek Paketimizle birlikte; acentelerimizin hak ettiği fakat mevcut şartlar nedeniyle kullanamadığı yurt içi ve yurt dışı tatillerinin maliyetlerini ek komisyon olarak acentelerimize geri ödüyoruz. Protokollü acentelerimizin hedeflerini %90’a düşürdük. Konut poliçeleri için ise ek komisyon vermeye başladık.

Moral Destek Paketimizle birlikte; tüm acentelerimize ve ailelerine 7/24 MEDLINE tıbbi danışmanlık hizmeti veriyoruz. Sık sık üst yönetim ekibimizin yaptığı aramalar ile acentelerimizin yanında olduğumuzu yeniden hatırlatıyoruz.

Oldukça olumlu geri dönüşler alıyoruz. Bu da bizi memnun ediyor. Her daim olduğu gibi acentelerimizin kesintisiz yanındayız. ‘Acente Güçlendirme Paketi’ ile acentelerimizin gelirini, nakit akışını artırıcı aksiyonlar aldık ve almaya da devam edeceğiz. Bu zor günleri birlik ruhumuzla kenetlenerek, verimli çalışma planlarımız ile aşacağımıza inanıyor, tüm ülkemiz ve dünyanın sağlık dolu günlere kavuşmasını diliyoruz.

Hem acentelerimiz hem de sigortalılarımıza yönelik geniş destek paketlerimiz uygulamaya alınmıştır. Ne mutlu ki son günlerde yapılan açıklamalar ile paylaşılan istatistikler doğrultusunda sürecin kontrol altına alınmakta olduğu görülmektedir. Sürecin beklenenden uzun sürecek olması halinde iş paydaşlarımıza desteklerimiz sürecektir.