Image

“Yenilikçi ürünler geliştiriyor, ödeme kolaylığı ve indirim sunduğumuz kampanyalarımızla da acentelerimize müşterilerinin hayatında değer yaratacak çözümler sunmalarını sağlıyoruz”

Müşterilerimizin hayatlarının her anında güvenebilecekleri bir çözüm ortağı olma hedefiyle çalıştığımız gibi, acentelerimiz için de “komisyon ödeyen şirket” olmasının ötesine geçmeyi ve bir hayat ortağı olmayı hedefliyoruz.


 

Müşterilerimizin hayatlarının her anında güvenebilecekleri bir çözüm ortağı olma hedefiyle çalıştığımız gibi, acentelerimiz için de “komisyon ödeyen şirket” olmasının ötesine geçmeyi ve bir hayat ortağı olmayı hedefliyoruz. Dolayısıyla tüm dünyayı etkisi altına alan bu süreçte de her zaman olduğu gibi acentelerimizin yanında olmaya devam ediyoruz.

Öncelikle bu dönemde bir yandan çalışma arkadaşlarımızın güvenliği ve sağlığı için evden çalışmaya başladık, güçlü bilgi işlem altyapımız sayesinde iş devamlılığını sağladık. Desteklediğimiz ve dijital olgunluğa erişen güçlü acentelerimiz, dağıtım kanallarımız, güçlü bölge teşkilatımız her zaman olduğu gibi işlerini AXA’ya yakışır bir şekilde yönetmeyi sürdürüyor. Sonuçta salgın diğer riskleri durdurmuyor; deprem, doğal afetler, yangın, kaza, sorumluluk gibi riskler de devam ediyor. Acentelerimizin iletişim çalışmalarına ve işlerine devam etmelerini sağlamak adına müşterileriyle paylaşabilecekleri ve dijital mecralarda kullanabilecekleri görsel bilgilendirme içerikleri hazırladık. Ayrıca bu dönemde en çok talep alabilecekleri sağlık ve BES ürünlerimizde üretim ve tazminat süreçlerini kolaylaştırmak için geliştirmeler yaptık; evrak aslı ve çıktı alınması gerekliliğini kaldırdık.

Yenilikçi ürünler geliştiriyor, ödeme kolaylığı ve indirim sunduğumuz kampanyalarımızla da acentelerimize müşterilerinin hayatında değer yaratacak çözümler sunmalarını sağlıyoruz.

Her zaman iş ortaklarımızın yanında yer alan bir şirket olarak ülkemizin ve dünyanın içerisinden geçtiği bu sıkıntılı ortamda yine tüm paydaşlarımızı maksimum düzeyde desteklemenin önemini ve önceliğini gündemimizde koruduk ve attığımız her adımın olumlu reaksiyonlarını almanın mutluluğu içerisindeyiz. Acentelerimizle yaptığımız çevrimiçi görüşmelerde de kendilerinden aldığımız dönüşler; bizden beklendiği gibi yine kendilerinin sonuna kadar yanında olduğumuz yönünde birleşiyor.

Kampanyalarımız, ürünlerimiz, operasyonel süreçlerimiz ve benzeri tüm alanlarda iş ortaklarımıza dokunan iyileştirmelerin etkisi ile; acentelerimiz de işlerinin ve gelirlerinin sürekliliği adına yaşadıkları kaygıların mümkün olduğunca rahatladığını bizlerle paylaşıyorlar. Genel durumun eskiye dönmesi ile ve herkesin normal iş temposunu sağlaması ile tamamen aşacağımızı umduğumuz bu kaygıları yaşadığımız geçici dönemde de giderdiğimizi görmek bizler için de aksiyonlarımızın karşılığını almamız açısından oldukça sevindirici.

Bundan  önce yaptığımız gibi iş ortaklarımızın işlerini geliştirmeye ve kolaylaştırmak için çalıştığımız çok fazla projemiz var. İhtiyaç gördüğümüz durumlarda tüm paydaşlarımızın her zaman olduğu gibi yanında olacağımıza emin olabilirsiniz. Bu süreci AXA Sigorta olarak yine sigortalılarımızın ve iş ortaklarımızın her zaman hayatlarına dokunan ve işlerini kolaylaştıran bir çözüm ortağı olma kimliğimizi pekiştirerek tamamlamak adına çalışmalarımıza devam ediyoruz.