Güneş Sigorta ailesi kurumsal oyunlardaydı
Güneş Sigorta ailesi kurumsal oyunlardaydı

Güneş Sigorta ailesi kurumsal oyunlardaydı

Güneş Sigorta sporda başarılarına yenilerini eklemeye devam ediyor. Bu yıl 16. defa düzenlenen İstanbul Corporate Games’den Güneş Sigorta çalışanları madalya ile döndü.

Sporda önce voleybol takımı sonrasında Güneş Yelken Takımı ile şampiyonluklara doymayan Güneş Sigorta, kurumsal oyunlardan da başarıyla ayrıldı.

4-5-6 Mayıs tarihinde düzenlenen oyunlarda, Güneş Sigorta Akdeniz Bölge Müdürlüğü çalışanı Pınar Aydal “Tenis Branşı Tekler Kadında”, Sağlık Anlaşmalı Kurumlar çalışanı Gülşah Bilgiç ise “Bowling Tekler Kadında” birinci oldu. Masa tenisi tekler kadında, Lojistik ve Tedarik Yönetiminden, Hatıra Yılmaz üçüncülüğü alırken, Bowling tekler kadında, Ege Finansal Bölge Müdürlüğünden Serap Üsküp de üçüncülükle ayrıldı. Güneş Sigorta’nın özellikle kadın çalışanlarının katıldıkları branşlarda önemli dereceler elde etmesi büyük memnuniyet yarattı.

Kurumsal oyunların tarihi çeyrek asır öncesine dayanıyor. Kurumsal Oyunlar fikri; çalışma hayatına dahil olmuş her yaştan insanın, ilgi duyduğu bir spor dalında, kurumunu temsil etme onurunu yaşayacağı dünya çapında bir spor organizasyonuna ihtiyaç duyduğunu gözlemleyen Dr. Johnston tarafından ilk olarak 1985’in sonlarına doğru tarafından geliştirdi.