Healpy ile her adım iyilik
Healpy ile her adım iyilik

Healpy ile her adım iyilik

Groupama, sağlıklı yaşamı destekleyen mobil uygulaması Heaply ile başlattığı “Her Adım İyilik” sosyal sorumluluk projesi kapsamında Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği’ne bağışladığı akülü sandalyeler ile ihtiyaç sahiplerine umut olmaya devam ediyor.

Groupama’nın, sağlıklı yaşam alanında rehberlik veren ve herkese açık olan yeni mobil uygulaması Healpy ile atılan her adım, ihtiyacı olan kişilere umut oluyor. Healpy ile birlikte başlatılan “Her Adım İyilik” sosyal sorumluluk projesi kapsamında Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği’ne bağışlanan akülü sandalye sayısı dört oldu.

Groupama Sigorta Pazarlama, Kurumsal İletişim ve Çağrı Merkezi Genel Müdür Yardımcısı Frederique Guegan Tayar; “Healpy uygulaması kişileri sağlıklı bir yaşam ve günlük hareketlerinin artması için yürümeye motive ederken, atılan her adımın katkısı ile ihtiyaç sahibi kişilere destek olma imkanını sunuyor. Healpy uygulamasını lanse ettiğimiz günden bu yana uygulamaya 3 binin üzerinde kullanıcı kayıt oldu ve şu ana kadar 140 milyondan fazla adım atıldı. Toplumsal dayanışmayı desteklemek adına herkesi Healpy kullanımına davet ediyorum. Bunun için sadece uygulamaya ücretsiz kayıt olmak ve i-health ya da google fit entegrasyonu ile adımların toplanmasını izin vermek yeterli. Ayrıca Healpy’de toplanan adımlar uygulamanın “Adım Adım Sağlık” menüsünde yer alan “Her Adım Bağış” alanından takip edilebiliyor” dedi.

Cebinizdeki sağlık asistanı Healpy’de “Adım Adım Sağlık” dışında ayrıca yer alan “Lıkır Lıkır Sağlık” bölümünde ise günlük içilmesi gereken su miktarı ve zamanlaması sunuluyor. Gün içinde güncellenen uygulamada hedef su tüketimi takip edilebiliyor. Ayrıca uygulama üzerinde nöbetçi eczanelerin kolayca listelenmesi de uygulamayı cazip kılan özellikler arasında yer alıyor. Kullanıcılar hastane ve doktor randevularını takip edebiliyor, kolayca özel sağlık sigortası teklifi de alabiliyor.

Groupama müşterileri için daha fazlası da Healpy’de!

Groupama bireysel sağlık sigorta müşterisi olanlar Healpy üzerinden poliçe bilgilerine 7/24 ulaşabiliyorlar. “Poliçem” menüsünden poliçe detayları, sağlık harcamaları, kalan limitler ve ücretsiz yararlanılabilecek bütün avantajlar kolaylıkla görülebiliyor. Groupama müşterilerine “Anlaşmalı Sağlık Kurumlarını” da en uygun lokasyon ve kategoriye göre listeleyen uygulama; “7/24 Doktorum” ile doktorlarla görüntülü konuşma ve mesajlaşma hizmeti sunuyor. “Ambulans” hizmeti tek tuşla mevcut konuma yönlendirilebiliyor. Bunların yanı sıra Healpy “Diş Paketi” hizmetinden ücretsiz ve kolayca faydalanmayı da sağlıyor.