Doğa Sigorta ile öğretmenlerin sağlığı güvende
Doğa Sigorta ile öğretmenlerin sağlığı güvende

Doğa Sigorta ile öğretmenlerin sağlığı güvende

Doğa Sigorta ve IMC Sigorta Brokerliği İş birliği ile İLKSAN üyeleri ve ailelerine özel hazırlanan Tamamlayıcı Sağlık Sigortası poliçelerinin tanıtım ve sunum toplantısı Doğa Sigorta CEO’su Nihat Kırmızı ve Genel Müdürü Coşkun Gölpınar, İLKSAN Yönetim Kurulu Başkanı Tuncer Yılmaz, Genel Müdürü Mintez Şimşek, De-Ha Genel Müdürü Fikret Kazar, IMC Sigorta Brokerliği Yönetim Kurulu Başkanı Muhittin Yurt ve Genel Müdür Yardımcısı Bora Şengünler katılımıyla İstanbul'da Doğa Sigorta merkez ofisinde gerçekleşti.

Doğa Sigorta CEO’su Nihat Kırmızı, “Doğa Sigorta Tamamlayıcı Sağlık Sigortası ile tüm İLKSAN üyelerinin son derece makul fiyatlarla anlaşmalı özel sağlık kuruluşlarından yararlanabileceğini” ifade etti. Tamamlayıcı Sağlık Sigortasında 2018 yılının ilk 6 ayında, bir önceki yılın aynı dönemine göre %135 oranında büyüme sağladıklarının altını çizen Kırmızı, “Bu alan bizim için en çok büyüme hedeflediğimiz alanların başında geliyor” diye ekledi. Sektörün en iddialı şirketi olduklarını vurgularken, İLKSAN ile gerçekleşen şekilde farklı kurum ve kuruluşlar ile özel iş birliklerine devam edeceklerini aktardı. 280 bin üyeye sahip İLKSAN ile hayata geçen işbirliği sonucu tamamlayıcı sağlık alanında çok daha geniş kitlelere ulaşacaklarını, üye ve üye ailelerinden gelen talepten memnuniyetlerini belirtti.

İLKSAN Yönetim Kurulu Başkanı Tuncer Yılmaz ise, Doğa Sigorta ile anlaşmalarının çok verimli olacağına inandıklarını belirtip, sigortanın önemine değindi. Birçok kişinin genelde ancak başına bir sorun geldiğinde sigortanın önemini farkettiğini, oysa özellikle de insanın en değerli varlığı olan sağlığını güvence altına almasının ne kadar mühim olduğunu, bu nedenle ülkemizin geleceğini emanet ettiğimiz öğretmenlerimize bu hizmeti sunmaktan mutluluk duyduklarını aktardı. Öğretmenlerin özel hastanelerde Tamamlayıcı Sağlık Sigortası ile aldıkları hizmetten çok memnun olduklarını, faydalarını çevreleri ile paylaştıkça projenin hızla yayılacağına inandıklarını ekledi.  

Gerçekleşen işbirliği kapsamında İLKSAN üyelerinin ve aile bireylerinin Doğa Sigorta’nın “Tamamlayıcı Sağlık Sigortası’na” daha uygun fiyatlarla sahip olması sağlanırken, ayrıca İLKSAN üyeleri, aile olarak sigortalanmak istediklerinde de ilave %5 aile indiriminden faydalanabilecekler. ‘Tamamlayıcı Sağlık Sigortası’ poliçesi ile İLKSAN Üyeleri uygun prim ve ödeme koşullarıyla kişiye özel sağlık sigortası sahibi olmuş olacak ve Doğa Sigorta’nın anlaşmalı olduğu SGK anlaşmalı özel sağlık kuruluşlarında ürün kapsamında olan işlemlerde fark ödemeden sağlık hizmeti alabilecekler.

‘Tamamlayıcı Sağlık Sigortası’ ürünü ile İLKSAN Üyeleri, yıllık 8 kez muayene, muayene sırasında istenen tahlil ve tetkikler, yatış ve ameliyat harcamaları, Ankara ve İstanbul’ daki 21-45 yaş grubundaki üyeler ve yakınları için yıllık 690 lira, diğer illerdeki 21-45 yaş grubundaki üyeler ve yakınları için yıllık sadece 550 lira primle faydalanabileceklerdir. İLKSAN Üyeleri Sigorta primlerini 8 taksitle ödeyebileceği gibi, sağlık sigortalarına özel olarak sunulan %15 vergi avantajından da yararlanılabileceklerdir.