Sompo Japan Sigorta altıncı şubesini Samsun’da açtı
Sompo Japan Sigorta altıncı şubesini Samsun’da açtı

Sompo Japan Sigorta altıncı şubesini Samsun’da açtı

Sompo Japan Sigorta, Ülke çapında, En önemli dağıtım kanalı olan acentelerine daha yakın olmak ve daha nitelikli hizmeti yerinde vermek İçin Samsun şubesini hizmete açtı.

Sompo Japan Sigorta, Karadeniz bölgesinin en büyük iki ilinden birisi olan Samsun’da şube açmak suretiyle coğrafi olarak daha geniş il ve acente grubuna yüksek nitelikli hizmet penetrasyonunu arttırmayı hedefliyor.

Son yıllarda bölgesel yatırımları ile adından sıkça söz ettiren Sompo Japan Sigorta, Türkiye çapında 10 Bölge Müdürlüğü ve 5 Şube ile acentelerine hizmet verirken altıncı şubesini Samsun’da hizmete sundu. Sompo Japan Sigorta, acente odaklı çalışmanın sektöre ve müşteriye olan katkısının bilinciyle kendisine bağlı olan acentelere daha iyi ve yakın hizmet vermek adına sürdürülebilir ve karlı büyümesini sürdürerek satış ağını genişletiyor.

‘Sompo Japan Sigorta Hizmet Ağı Her Geçen Gün Artıyor’

Sompo Japan Sigorta’nın Samsun şubesinin açılışı hakkında görüş bildiren Sompo Japan Sigorta Pazarlama ve Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Özer Şimşek şunları söyledi: “Son yıllarda yakaladığımız büyüme ivmesini Samsun şubemizi açarak devam ettiriyoruz. Böylelikle acente ve müşterilerimize daha yakın hizmet sunma amacımızı yerine getirme yönünde yeni bir adım atıyor, hizmet ağımızı genişletiyoruz. Şirketimize olan talep bize şunu söylüyor; Sompo Japan Sigorta söz ve taahhütlerini yerine getiren, istikrarlı ve sektörde fark yaratan şirkettir.

Sompo Japan Sigorta Samsun Şubesi Adres:

Borkonut Center İş Merkezi, Kılıçdede Mahallesi, Kastamonu Sokak, No:6/81 İlkadım/Samsun

Tel: 0362 432 41 51