Bisigortaci.com yeni web sitesini ve özelliklerini devreye aldı
Bisigortaci.com yeni web sitesini ve özelliklerini devreye aldı

Bisigortaci.com yeni web sitesini ve özelliklerini devreye aldı

Sigorta yaptırmak isteyen müşteriler ile sigorta acentelerini buluşturan online Sigorta Pazar yeri bisigortaci.com , hem var olan web sitesini yeniledi, hem de sisteme yeni özellikler ekledi.

2016 yılında start alan insurtech girişimi bisigortaci.com, geçen süre zarfında girişimcilik yarışmalarına katılmış ve Türkiye’de ilk insurtech yatırımı alan startup olmuştu.

Geçen süre boyunca hem müşteri tarafı için hemde sigorta acenteleri için yenilikler yapıldı. Öncelikle bisigortaci.com’ geçen süre zarfında kullanıcı deneyimini göz önünde bulundurarak tamamıyla yeni tasarımına kavuştu. Artık sigorta müşterileri bisigortaci.com’ üzerinden aldığı tüm teklifleri görebiliyor, ayrıca poliçe hatırlatma servisi ile müşterilerin günü gelmiş sigorta poliçeleri için müşterileri bilgilendiriyor.

Sigorta acenteleri ise aldıkları tüm sigorta müşteri için yeni bir raporlama ekranlarına kavuştular, hem profillerine kaç kişi ziyaret ettiğini görebiliyorlar, hemde en çok teklif verenler listesinde rakiplerini kontrol edebilirler.

Bunun haricinde bisigortaci.com aslında her sigorta acentesine bir dijital sigortacı profili sunuyor, Yeni özelliklerin arasında Premium Sigortacı profilleri de bulunuyor. örnek sigorta acentesi profilini inceleyebilirsiniz ; bisigortaci.com/metin