Sigorta Cini, Akdeniz Bölgesi’nde büyümesini sürdürüyor
Sigorta Cini, Akdeniz Bölgesi’nde büyümesini sürdürüyor

Sigorta Cini, Akdeniz Bölgesi’nde büyümesini sürdürüyor

Sigorta Cini, geçtiğimiz sene Antalya’da açtığı 2 mağazasının ardından yeni yatırım yeri olarak Finike’yi seçti. Sigorta Cini, Finike’de açılışını yaptığı yeni mağazası ile hizmet ağını genişleterek büyümeye devam ediyor.

2019 yılında farklı lokasyonlarda mağaza açılışlarıyla büyümesini devam ettiren Sigorta Cini, Finike’de açtığı mağazasıyla sigorta alanındaki 170 yıllık deneyimini Finikelilere sunmaya başladı.

Klasikleşmiş sigortacılık anlayışının dışında bir perakende zinciri olarak hizmet veren Sigorta Cini, Finike mağazasında en uygun sigorta ürününü, bünyesinde bulunan 23 sigorta şirketi aracılığıyla karşılaştırmalı olarak müşterilerine sunacak.

Demirel Sigorta Acenteliği’nin de bünyesine katılmasıyla birlikte, Sigorta Cini bölgedeki mağaza sayısını üçe çıkarttı. Finike Kaymakamı Ergün Baysal, Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, Antalya Milletvekili Atay Uslu, Antalya Eski Milletvekili Mehmet Baysarı’nın katılımı eşliğinde gerçekleştirilen açılış buluşmasında ayrıca Sigorta Cini Genel Müdürü Erdem Aydınlı, Sigorta Cini Satıştan Sorumlu Grup Müdürü Fulya Argat, Sigorta Cini Finike Mağaza Müdürü Huriye Demirel de bulundu.

Her ailenin hayatın beklenmedik olaylarına karşı güvence altında olması gerektiğine inandıklarını vurgulayan Sigorta Cini Genel Müdürü Erdem Aydınlı, “Sigorta Cini olarak mağazalarımızda sunmuş olduğumuz deneyimi Türkiye’de tüm ailelere ulaştırmayı hedefliyoruz. Çünkü biz her ailenin hayatın beklenmedik olaylarına karşı güvence altında olması gerektiğine inanıyoruz. “Mahallenizin Sigortacısı” olma hedefiyle yola çıktık ve açıldığımız günden bu yana yerelde gerçekleştirdiğimiz iş ortaklarımızla önemli başarılara imza attık” dedi.

Aydınlı sözlerine; “Biz Sigorta Cini olarak gerek bireylere gerekse kurumlara ücretsiz sigorta danışmanlığı hizmeti veriyoruz. Yani sizin birey ya da kurum olarak hangi tür sigorta ürünlerine neden ihtiyacınız olduğunu, bunları hangi sigorta şirketlerinden ne şartlarda alabileceğinizi oturup birlikte planlayabiliyoruz. Hem ücretsiz danışmanlık hizmeti aldığınız hem de teknik alt yapımız ile her türlü sigorta hizmetini alabileceğiniz bir danışmanlık merkezi olarak Finikelilerin ihtiyaçlarına en uygun sigorta ürününü belirleyerek Türkiye’nin en güvenilir sigorta şirketlerinden karşılaştırmalı tavsiye hizmeti sunmaya devam edeceğiz” diye sözlerine devam etti.

Sigorta Cini ailesine katılan Finike Mağaza Müdürü Huriye Demirel gerçekleştirilen açılışta; “1990 yılından beri Finike’de aile olarak sigortacılık yapmaktayız. Demirel Sigorta acentesi olarak hizmet kalitemizi bir üst seviyeye taşımak için Sigorta Cini’ni tercih ettik. Uluslararası bir şirket olan Sigorta Cini ailesine katılarak müşterilerimize daha iyi hizmet vereceğimize inanıyoruz. Sigorta Cini’nin bünyesinde hizmet veren 23 farklı sigorta şirketi aracılığıyla müşterilerimize her türlü sigortayı yapabiliyoruz. Sigorta Cini Finike mağazası olarak Finike halkını sigortacılıkla ilgili yeni ürünlerle buluşturup, en hızlı şekilde hizmet alabilmesi için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” açıklamalarında bulundu.