AXA Çalışan Toplantısı Antalya’da gerçekleşti
AXA Çalışan Toplantısı Antalya’da gerçekleşti

AXA Çalışan Toplantısı Antalya’da gerçekleşti

AXA Sigorta çalışanları, 15 -17 Kasım tarihleri arasında 'Biz AXA’yız Hep Beraber Bir Başkayız' mottosu ile bir araya gelerek geçmiş dönem çalışmalarını değerlendirdi ve gelecek dönem hazırlıklarını paylaştı. Antalya Cornelia Diamond Otel’de gerçekleştirilen toplantılara 746 AXA çalışanı katıldı.

Toplantının ikinci gününde Beyazıt Öztürk, AXA çalışanlarına CEO Yavuz Ölken, İcra Kurulu Üyesi Esra Güller ve Şirket İcra Kurulu Üyeleri ile birlikte bir Beyaz Show sürprizi hazırladı.

AXA’nın Türkiye’deki faaliyetlerini yürüten AXA Sigorta çalışanlarının katılımıyla Antalya’da “ AXA Sigortalı Olmak” yıllık çalışan toplantısını gerçekleştirdi. 15-17 Kasım tarihleri arasında Antalya Cornelia Diamond Otel’de gerçekleştirilen toplantılara AXA Sigorta’nın bölgelerinin de dahil olduğu 746 AXA Sigorta çalışanı katıldı.

Toplantıda konuşan AXA Sigorta CEO’su Yavuz Ölken; Çok büyük bir global güce sahibiz ve önce müşteri odağımızla hasar ödemenin ötesinde müşterilerimizin her an yanlarında olarak büyümenin peşindeyiz. Sektör büyümese de 2018’de iyi bir yıl ve zorlu son iki çeyrek geçirdik. Bu yılı da pazar payımızı artırarak kapatacağız. Odaklanmayı başardığımızda nasıl büyüdüğümüzü ve sektörden nasıl pozitif ayrıştığımızı çok net görebiliyoruz. Güçlü ve rekabetçi olan, büyümeye odaklanan bir şirket olarak hedef 2020 için yola çıkmıştık. Son 1.5 yıl içerisinde bu yolda klasik sigorta anlayışının ötesinde müşterilerimizin ve çalışanlarımızın hayatına değer katan bir çok çalışma gerçekleştirdik. Sigorta 4.0 hepimiz için cesaret verici bir vizyon olarak kalmaya devam edecek. dedi.

Toplantıların ilk günü dünya trendleri üzerine farklı konularda ilham veren AXA Talks konuşmacıları katılımcılara özel sunumlar gerçekleştirdi. Deniz Temiz (Turmepa) Derneğinden Belgin Ergül ‘’İklim değişikliğinin ve insan kararlarının denizler üzerindeki etkileri‘’, Egon Zehnder Danışmanlık’tan Murat Yeşildere ‘Toplumsal Cinsiyet Eşitliği’’, Vapurlarda yıldır pazarlama yapan Burhan Pazarlama “Önce Müşteri” ve küçük yaşına rağmen üstlendiği “Köy Okullarına Müzik ve Sanal Orman” gibi sosyal fayda projelerinden bahseden sevgili Sera Çamaş birbirinden keyifli ve faydalı paylaşımlar gerçekleştirdiler.

İkinci gün açık havada AXA Fest ismi ile deniz kenarında gerçekleştirilen panayır ise birbirinden eğlenceli aktivitelere sahne oldu. Sonrasında AXA çalışanları grup fotosu olarak sahile ‘’ ONE AXA’’ yazarak toplantıyı hatıra fotoğrafıyla ölümsüzleştirdi.

AXA çalışanlarına bir de Beyaz Show sürprizi yapıldı. Beyazıt Öztürk’ün konukları AXA Sigorta’nın CEO’su Yavuz Ölken, İcra Kurulu Üyesi Esra Güller veAXA Sigorta İcra Kurulu Üyeleri oldu. Çalışanların eğlenceli dakikalar geçirdiği etkinliğin kapanış partisinde ise emekli olan, AXA 20. yılını dolduran ve doğum günü olan AXA’lılar kutlandı.