Quick Sigorta’dan eğitim için önemli adım
Quick Sigorta’dan eğitim için önemli adım

Quick Sigorta’dan eğitim için önemli adım

“Teoriden Pratiğe Atlayış Serbest” seminerleriyle üniversite öğrencilerinin eğitimine destek veren Quick Sigorta, bu kez minik öğrenciler için kolları sıvadı. Alanya’da 32 derslikli modern bir okul binası için tüm hazırlıklarını tamamlayan Quick Sigorta, okulun temel atma törenini gerçekleştirdi.

Türkiye'nin yerli ve milli sigorta şirketi olarak tüm başarısını bu topraklara atfeden Quick Sigorta, söz verdiği gibi çocuklar için en büyük çalışmasını hayata geçiriyor. Ağustos 2019’da Antalya Valiliği ile protokolü imzalanan Quick Sigorta İlkokulu’nun açılışıyla birlikte eğitime tam destek verecek. Yaklaşık 6.5 dönümlük arazide inşasına başlanacak okul; kantin, çok amaçlı salon, spor salonu, kütüphane gibi bölümlerinin yanı sıra basketbol ve voleybol oynanabilen saha, iç bahçe ve kapalı teneffüshaneleriyle modern eğitim hayatının ihtiyaçlarını karşılayacak bir mimariye sahip olacak.

Quick Sigorta Gülseren - Hüseyin Doğan İlkokulu’nun temel atma töreni 6 Aralık 2019 saat 11:00’de Alanya Mahmutlar beldesinde gerçekleştirildi. Antalya Valisi Sn. Münir Karaoğlu, Alanya Belediye Başkanı Sn. Adem Murat Yücel’in katılımlarıyla gerçekleşen temel atma töreninde, Quick Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Erdemoğlu, Maher Holding CEO’su Levent Uluçeçen ve Quick Sigorta Genel Müdürü Ahmet Yaşar projenin detaylarını anlattı. Törene ayrıca Quick Sigorta acenteleri de katılım gösterdi.