65 Yaş Üzeri Müşterileri için MAPFRE Sigorta Hasar Onarım Kampanyası Devam Ediyor
65 Yaş Üzeri Müşterileri için MAPFRE Sigorta Hasar Onarım Kampanyası Devam Ediyor

65 Yaş Üzeri Müşterileri için MAPFRE Sigorta Hasar Onarım Kampanyası Devam Ediyor

MAPFRE Sigorta, nisan ayı itibarıyla hayata geçirdiği Hasar Sonrası Onarım Kampanyası’na ağustos ayında da devam edeceğini açıkladı. Binek ya da hafif ticari araçların hasar sonrasında onarım süreçlerini yönetebileceği uygulama, ''65 yaş üst'' MAPFRE Sigorta müşterileri için geçerli olacak.

Koronavirüs salgını sürecinde çalışanlarının, müşterilerinin ve acentelerinin hayatını kolaylaştırmaya odaklanan MAPFRE Sigorta, yeni normal dönemde de bu çalışmalarına devam ediyor. MAPFRE Sigorta, nisan ayı itibarıyla hayata geçirdiği Hasar Sonrası Onarım Kampanyası’na ağustos ayının sonuna kadar devam edeceğini açıkladı. Binek ya da hafif ticari araçların hasar sonrasında onarım süreçlerini yönetebileceği uygulama, “65 yaş üstü” MAPFRE Sigorta müşterileri için geçerli olacak.

MAPFRE Sigorta müşterileri, hasar sonrasında 0850 755 0 755 numaralı Müşteri Hizmetlerini arayarak ve/veya MAPFRE Sigorta online platformu MAPFRE Go üzerinden başvurabileceği hizmet şartları şu şekilde;

  • Müşteri Hizmetleri, masrafını tamamen MAPFRE Sigorta’nın karşılayacağı şekilde çekici organizasyonu yaparak aracın evden teslim alınmasını sağlayacak.
  • MAPFRE Sigorta ilgili saha yöneticisi, bu yeni uygulama kapsamında yapılandırılmış anlaşmalı servislerle koordinasyonu sağlayacak aracın teslim alınması, onarımı ve teslim edilmesi süreçlerinin tamamını takip edecek.
  • Hasarlı aracın onarımı bittikten sonra yeniden MAPFRE Sigorta müşterisinin istediğiniz adrese platform tipi çekici ile teslim edilecek.