Sigortaladım.com dijital sigortacılık anlayışını değiştiriyor
Sigortaladım.com dijital sigortacılık anlayışını değiştiriyor

Sigortaladım.com dijital sigortacılık anlayışını değiştiriyor

Online sigorta platformu sigortaladım.com; farklı sigorta şirketlerinden alınan teklifleri karşılaştırarak, müşterilerinin en uygun poliçeyi web sitesi üzerinden kolayca satın almalarını sağlıyor. Diğer dijital sigorta satın alma kanallarında farklı olarak, kullanıcılar sigortaladım.com’da çeşitli sigorta şirketlerinin tekliflerini görüntüleyebiliyor, böylelikle hızlı satın alma yapabiliyor. Kullanıcılar zamandan tasarruf ederken, 7/24 cepten ya da tabletten kolayca poliçe satın almanın keyfini de çıkarıyor.

“Sigortaladım.com”, ara yüzünü ve hizmetlerini yeniledi. Sigortaladım.com platformunda, her ürünle ilgili farklı sigorta şirketlerinden alınan teklifleri karşılaştırarak hem zamandan tasarruf etmek hem de ihtiyaca ve bütçeye en uygun poliçeyi satın almak artık çok daha kolay. 

Online sigorta platformu sigortaladım.com, sektörün en büyük 20 sigorta şirketiyle yaptığı  anlaşmalarla, herhangi bir acenteye gitme zorunluluğunu ortadan kaldırarak tüketiciye konfor sağlıyor. Trafik sigortası, kasko sigortası ve araç değer koruma sigortası ürünleri özelinde, araç bilgileri girildiğinde üç kısa adımda farklı sigorta şirketlerinin tekliflerini karşılaştırarak, kullanıcıya en uygun fiyatlı poliçeyi web sitesi üzerinden satın alma imkanı sunuyor.  Hasar anında ise sigortaladım.com çağrı merkezi, araç sahiplerine pratik çözümler yaratıyor.

Otomotiv dışı sigorta ürünlerinde ise; konut, dask, eşya, sağlık, tamamlayıcı sağlık, kritik hastalıklar, seyahat sağlık, ferdi kaza, bireysel emeklilik, otomatik katılım, eğitime devam, evcil hayvan, işyeri, mesleki sorumluluk ve yat sigortası gibi ürünlerde karşılaştırmalı fiyatlar sunarak, kullanıcılarının hayatını kolaylaştırıyor.

Yeni nesil sigortacılık anlayışıyla müşteri beklenti ve ihtiyaçlarına uygun ürünleri, alternatif dağıtım kanalları ile karşılaştırmalı olarak tüketiciye ulaştıran TDB Sigorta Brokerlik; yenilikçi ve işbirlikçi vizyonu, güçlü ortaklık yapısı ve teknolojik altyapısıyla sektörün lideri olmayı hedefliyor.