Sigorta Cini’nden kasko ve trafik sigortası’na 60 TL akaryakıt hediyesi!
Sigorta Cini’nden kasko ve trafik sigortası’na 60 TL akaryakıt hediyesi!

Sigorta Cini’nden kasko ve trafik sigortası’na 60 TL akaryakıt hediyesi!

Sigorta Cini düzenlediği kampanya kapsamında her Trafik Sigortası yaptırana 15 TL’lik, her Kasko yaptırana 45 TL’lik, toplamda 60 TL’lik BP’den akaryakıt kartı hediye ediyor.

Sigorta Cini, yeni kampanyası kapsamında Kasko ve Trafik Sigortası ürünleri ile aracınızı her açıdan mükemmel koruma altına alıyor.

Türkiye’nin ilk perakende sigorta mağaza zinciri Sigorta Cini, aracını güvence altına almak isteyenlere özel Kasko ve Trafik Sigortası ile aracınızı tehlikelere karşı korurken BP’den 60 TL’ye varan akaryakıt kartı da hediye ediyor.

Sigorta Cini’nin yeni kampanya dönemine özel olarak her Trafik Sigortası yaptırana 15 TL’lik, her Kasko yaptırana 45 TL’lik BP’den akaryakıt kartı hediye ediliyor. Hem Kasko hem de Trafik Sigortası yaptıran herkes Sigorta Cini’nden toplamda 60 TL’lik akaryakıt hediyesi kazanıyor.

Her ailenin, hayatının beklenmedik olaylara karşı güvence altında olması gerektiği bilinciyle çalışan Sigota Cini, yeni kampanya döneminde de müşterilerinin kendilerini güvence altına almalarına destek oluyor. Yalnızca iki dakikada ihtiyacınız olan sigorta ürünü ile ilgili Türkiye’nin en güvenilir sigorta şirketlerinden karşılaştırmalı sonuçlar sunan Sigorta Cini, hediyeli Kasko ve Trafik Sigortasıyla aracınıza tam koruma sağlıyor.

Kampanyalar hakkında daha fazla bilgi almak için www.sigortacini.com.tr adresini ziyaret edebilir veya Sigorta Cini’nin Türkiye genelinde bulunan mağazalarından birine uğrayabilirsiniz.