Koalay.com sigorta portföy yapısına seyahat sağlık sigortalarını da ekledi
Koalay.com sigorta portföy yapısına seyahat sağlık sigortalarını da ekledi

Koalay.com sigorta portföy yapısına seyahat sağlık sigortalarını da ekledi

Koalay.com Türkiye CEO’su Bradley Du Chenne, Koalay’ın 2018 yılı itibariyle ön plana çıkardığı yeni ürün ve hizmetler hakkında bilgiler verdi.

Koalay’ın trafik, kasko ve DASK ürünlerinden oluşan portföy yapısına son dönemde seyahat sağlık sigortasını da eklediklerinin müjdesini veren Bradley Du Chenne, odaklandıkları diğer branşlar içerisinde tamamlayıcı sağlık sigortası, konut, bireysel kaza ve hayat sigortasının da yer aldığını açıkladı.

Seyahat sağlık sigortasının oldukça önemli bir poliçe olduğunun altını çizen Bradley Du Chenne, bu sigortanın vize başvuruları için bir zorunluluk olmasının ötesinde, yurtdışındayken herhangi bir talihsizlik yaşanması durumunda sağlık ve eşya güvencesi altında olmanın rahatlığını da hissettirdiğini hatırlattı.

Seyahat sağlık sigortası satın almak isteyen bireylerin bazı noktalara çok dikkat etmesi gerektiğini söyleyen Bradley Du Chenne, tıbbi teminat limitine dikkat edilmesi gerektiğini belirtti. Bradley Du Chenne, standart limit altındaki poliçelerin vize başvurularında genellikle kabul etmediğini hatırlatarak; “Sigortanın geçerli olduğu bölge, tüm dünya veya Shengen bölgesi olarak ayrılıyor. Bireysel kaza limitlerine de ayrıca dikkat edilmeli. Diğer standart sigorta hizmetlerinin dışında, bu üründe vize başvurunuzun reddedilmesi durumunda yararlanabileceğiniz bir de vize başvuru teminatımız bulunuyor. Bu teminat sayesinde vize başvuru ücretinizi geri alabiliyorsunuz.” şeklinde konuştu.

Bradley Du Chenne ayrıca şunları kaydetti: “Süreç 3 adımda fiyat alma ve takip eden bir adımda da satın almanın gerçekleşmesiyle kolayca tamamlanıyor. Tüketiciler belirli seyahat tarihleri için veya bir yıllık teminat seçeneklerinden, tüm dünyada veya Shengen bölgesinde geçerli olan teminat seçeneklerinden istediklerini tercih edebiliyor.”