Chubb bireysel sigorta ürünleri ile önemli teminatlar sunuyor
Chubb bireysel sigorta ürünleri ile önemli teminatlar sunuyor

Chubb bireysel sigorta ürünleri ile önemli teminatlar sunuyor

Chubb Türkiye Ülke Başkanı Emre Buğday, Chubb Türkiye’nin sunduğu özelleştirilmiş bireysel sigorta ürünleri hakkında bilgi verdi.

Günümüzde bireylerin hayatının önemli bir bölümünün dijitalleşme üzerine kurulu olduğunu söyleyen Buğday, tabletler, notebooklar, bilgisayarlar, müzik çalarlar gibi cihazların hasara uğraması sonucu kullanıcıların günlük hayat kalitesinin düşebildiğini belirtti. Bu durumlardan yola çıkarak mobil ağ operatörleri, elektronik cihaz perakendecileri ve üreticilerinin müşterilerine etkin koruma sunabilmek için Chubb yenilikçi sigorta çözüm ve hasar yönetim programlarını geliştirdiklerini sözlerine ekleyen Buğday, mobil cihazları hasara veya çalınmaya karşı sigortaladıklarını açıkladı.

Ürün kapsamında sundukları başlıca hizmetler hakkında da bilgiler paylaşan Buğday, kurumların bireysel müşterilerine yönelik cihaz koruma programı tasarımı, elektronik cihazın kırılması veya bozulmasına karşı koruma, hasar ve risk yönetimi güvenceleri sağladıklarını belirtti.

Buğday, mobil cihazların fiyatlarının günümüzde hayli yüksek olabildiğine dikkat çekerek; “Mobil cihazların zarar görmeleri veya çalınmaları durumunda ise sigorta hasarı karşılıyor. Bununla birlikte sigorta sadece maddi hasarı karşılamakla kalmıyor, yaşanan rahatsızlığın giderilmesinde de rol oynuyor. Müşterilerimizin yeni veya geçici bir cihaza kavuşmaları için elimizden geleni yapıyoruz. Ayrıca hasar yönetimi ve hasarın ödenmesi konusunda da hasar meydana geldikten sonraki süreçte de çok hızlı hareket ederek öne çıkıyoruz.” dedi.

Elektronik cihaz koruma programları ile müşterinin marka değerini de arttırıyoruz

Chubb olarak mobil ağ operatörlerinin, üretici firmaların ve perakende dağıtım kanallarının iş hedefleri ve müşterilerin ihtiyaçları doğrultusunda mobil cihaz sigortasını geliştirdiklerini söyleyen Buğday, özel olarak tasarlanan esnek sigorta çözümleri sunduklarını belirtti. Elektronik cihaz koruma programlarının, kazaen kırılma ya da sıvı hasarı gibi bir hasarın meydana gelmesi durumunda en etkin hizmeti sunarken, operatör, üretici veya perakendeci firmaların marka değerini de artırdığının altını çizen Buğday; “Türkiye’nin alanında en başarılı firmalarıyla çalışmakta ve tüketicilerin işlemlerini mümkün olan en kısa süre içerisinde tamamlıyoruz. Chubb olarak, kurumsal müşterilerimizin performans kriterlerine uyum sağlayarak, hizmet kalitemizi her gün bir adım daha ileriye taşıma gayretindeyiz. Bunu yaparken, Türkiye’deki kaynaklarla sınırlı kalmayıp Chubb’ın özelleştirilmiş bireysel sigortalar alanında hizmet verdiği tüm ülkelerin verilerinden ve başarı sağlanmış projelerinden faydalanıyoruz. Özelleştirilmiş bireysel sigortalar departmanı Türkiye’de beş yıldan bu yana faal olsa da Avrupa’daki lokasyonlarımızın sektördeki 15 yıllık tecrübesinden yararlanıyoruz.” açıklamasında bulundu.

Mobil cihaz sigortası önümüzdeki 5 yılda hızla gelişecek

Sektörün penetrasyon oranlarına bakıldığında, Türkiye’nin görece olarak Avrupa ve Amerika’daki rakamların gerisinde olduğunu açıklayan Buğday, mobil cihaz sigortası ürününün her geçen gün daha çok duyulur olması ve tüketicinin bilinçlenmesi ile birlikte aradaki farkın önümüzdeki beş yıl içerisinde kapanacağını öngördü.

Buğday, konuyla ilgili ayrıca şunları kaydetti: “130 yılı aşkın global bir deneyime ve dünya sigorta sektöründeki en büyük ürün portföylerinden birine sahibiz. 200’ü aşkın farklı ticari sigorta ve reasürans ürün ve hizmetimiz mevcut. Türkiye pazarının ihtiyaç ve taleplerine bakarak global ürünlerimizi buraya göre uyarlıyor, müşterilerimizin gereksinimlerine en iyi şekilde yanıt verecek geniş kapsamlı teminatlar sunuyoruz. Global gücümüz, uluslararası deneyimimiz, birikimiz ve uzmanlığımızla Türkiye pazarına yeni ürünler getiriyoruz. Uluslararası sigorta ağımız, yaygın dağıtım kanallarımız ve geniş ürün yelpazemiz ile hem kurumsal hem bireysel müşterilere hizmet veriyoruz. Baş döndürücü bir hızla değişen, gelişen dünyada müşterilerimizin ihtiyaçlarını anlamak, bu ihtiyaçlara en doğru çözümleri bulmak için tüm yerel ve global kaynaklarımızı seferber ediyoruz.”