Eğitim ve Gelişim Zirvesi “ÇARPIŞMA” temasıyla fark yaratacak
Eğitim ve Gelişim Zirvesi “ÇARPIŞMA” temasıyla fark yaratacak

Eğitim ve Gelişim Zirvesi “ÇARPIŞMA” temasıyla fark yaratacak

Öğrenme ve gelişim alanında çalışan profesyonellere yönelik ufuk açıcı içerikle düzenlenen TEGEP Eğitim ve Gelişim Zirvesi, 24-25 Ekim tarihlerinde “ÇARPIŞMA” temasıyla gerçekleşecek.

İstanbul’da Fenerbahçe Divan Faruk Ilgaz Tesisleri’nde gerçekleşecek olan zirvede 30’un üzerinde alanında uzman konuk katılımcılara ufuk turu yaşatacak. Bu yıl 8. Kez “ÇARPIŞMA” temasıyla düzenlenecek Zirve’de; teknolojinin gelişmesiyle birlikte insanın sıkça karşı karşıya geldiği, çarpıştığı ve iç içe geçtiği yeni dönemin öğrenme ve gelişim dünyasına ve profesyonellere olan yansımaları ele alınacak.

30’un üzerinde uzman konuşmacının yer alacağı Zirve’de;

  • M. Serdar Kuzuloğlu, Ebru Çapa, Dr. Sertaç Doğanay, Yiğit Kulabaş; yakın gelecek ve yeni dünya düzeninde meslekler, yetkinlikler ve iş yapış şekilleri değişiklikleri
  • Dr. Özgür Bolat, Doç. Dr. Azmi Varan, Ali Koç; öğrenme, değişim, dijital dünyada başarı ve mutluluk
  • Dr. Yener Girişken Akılla Duygunun Çarpışması, Dr. Kerem Dündar ise gelecekte beyin eğitimi konularında ufuk açacaklar.

Zirvenin Yurtdışı Konukları ise;

  • The Wharton School Kurumsal İlişkiler Bölge Direktörü Claudia Benassi
  • Barilla Akademi Öğrenme ve Gelişim Birimi yöneticisi Francesca Quintavalla
  • Shane Cragun olacak.

Zirvede ayrıca; Vestel, Daiikin, Hugo Boss ve daha pek çok kurum iyi uygulama örneklerini, deneyimlerini paylaşmak üzere yer alacak.

Zirve’de bir ilk: Deneyim seansları

Zirve’de ayrıca bu yıl ilk defa sponsorlu deneyim seansları yer alacak. Öğrenme ve gelişim alanında ürün ve hizmet sunan firmalar ile bu ürün ve hizmetleri talep edenleri buluşturacak olan bu seanslarda, katılımcılara ilgilendikleri ürün ve hizmetlerle ilgili deneyim yaşatılması hedefleniyor. Ayrıca birçok firma ürün ve hizmetlerini tanıtmak üzere stantlarında öğrenme ve gelişim profesyonelleriyle buluşacak.

Kayıtların Zirve tarihine kadar devam edeceği Zirve’ye katılım ve detaylı bilgi için TEGEP Eğitim ve Gelişim Platformu Derneği ile iletişime geçilebilir, www.egitimvegelisimzirvesi