Agito, Gartner raporunda yer alan ilk ve tek Türk şirketi oldu
Agito, Gartner raporunda yer alan ilk ve tek Türk şirketi oldu

Agito, Gartner raporunda yer alan ilk ve tek Türk şirketi oldu

Agito, Gartner Magic Quadrant for Life Insurance Policy Administration Systems, Europe raporunda yer alan ilk ve tek Türk Sigortacılık Yazılımı şirketi oldu.

Sigorta sektörüne yönelik ürettiği yazılım çözümleri ile adından söz ettiren Agito, yeni bir başarıya daha imza attı. Şirket, bilgi teknoloji ürünleri üzerinde sektörel olarak uzman analistleri ile dünya genelinde danışmanlık hizmetleri sunan Gartner tarafından, uygulama becerileri ve vizyonunu gerçekleştirme yetkinlikleri baz alınarak yapılan araştırma sonucunda, Ekim 2018 Gartner Magic Quadrant for Life Insurance Policy Administration Systems, Europe raporunda yer alan ilk ve tek Türk Sigortacılık Yazılımı Şirketi oldu.

Magic Quadrant’da yer alan 11 şirketten biri olan Agito tarafından; “Türk sigorta sektörüne olan inancımızı pekiştirdiğiniz ve bizi böylesine heyecan verici bir değişime cesaretlendirdiğiniz için sizlere sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.” mesajı paylaşıldı.

Gartner Magic Quadrant for Life Insurance Policy Administration Systems, Europe raporuna aşağıdaki linkten erişebilirsiniz.

https://www.gartner.com/doc/3891692