Güneş Sigorta acenteleri Saraybosna’da bir araya geldi
Güneş Sigorta acenteleri Saraybosna’da bir araya geldi

Güneş Sigorta acenteleri Saraybosna’da bir araya geldi

Güneş Sigorta düzenlediği kampanyada başarılı olan acentelerini Saraybosna seyahati ile ödüllendirdi.

Acente ve müşteri odaklı yaklaşımı benimseyen Güneş Sigorta, Nisan – Mayıs aylarında düzenlediği kampanya ile prim üretiminde başarılı olan acentelerini Saraybosna seyahati ile ödüllendirdi.

30 Kasım – 2 Aralık tarihlerinde gerçekleştirilen seyahate Güneş Sigorta’nın kampanyada başarılı olan acentelerinin yanı sıra, Güneş Sigorta Pazarlama Müdürü Bekir Seyfullah Orhan, Acenteler Satış Müdürü Halise Sibel Doğaç ve kampanya şartlarını gerçekleştiren başarılı bölge müdürlükleri çalışanları katıldı.  

Gezinin ilk günü Saraybosna’nın önemli tarihi mekanlarından olan Başçarşı, Gazi Hüsrev Bey Cami, Saat Kulesi, Latin Köprüsü, Umut Tüneli, İnat Evi, Saraybosna Katedrali ve Sonsuz Ateş Anıtı ziyaret edildi. Gezinin ikinci gününde ise Bosna Hersek’in en gözde mimari eserlerinden biri olan Mostar Köprüsü ziyaret edilip, ardından şehir turu gerçekleştirildi.

Saraybosna’nın tarihi mekânlarını keşfeden ve yöresel lezzetleri deneyimleyen Güneş Sigorta acenteleri, 3 günlük tur boyunca keyifli anlar geçirdi.