Güneş Sigorta, acenteleriyle Mardin’de buluştu
Güneş Sigorta, acenteleriyle Mardin’de buluştu

Güneş Sigorta, acenteleriyle Mardin’de buluştu

Güneş Sigorta, acenteleriyle kahvaltı organizasyonunda bir araya geldi.

Güneş Sigorta, Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde bulunan 17 acentesiyle Mardin kültürünü ve tarihini yansıtan mimarisiyle dikkat çeken İzala Otel’de düzenlediği toplantıda buluştu.  

Güneş Sigorta Genel Müdürü Atilla Benli, Güneş Sigorta Acente ve Broker Kanalı Satış Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Hakan Muştu, Güneş Sigorta Teknik’ten sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Remzi Duman ve Güneş Sigorta Acenteler Satış Müdürü Mehmet Turgay Özata, acente toplantılarının ilki olan “Güneşli Toplantılar” organizasyonunda acenteleriyle bir araya geldi.

Güneş Sigorta yönetim kadroları ile acenteler arasındaki sinerji ve iletişimi güçlendirmek, bölgesel sorunları ve fırsatları yerinde tespit etmek ve kazan-kazan prensibiyle iş hacmini daha da geliştirmek amacıyla düzenlenen toplantıya katılım yüksekti. Toplantıda Güneş Sigorta’nın strateji ve önceliklerine değinen Güneş Sigorta Genel Müdürü Atilla Benli: “2019 yılının başlangıcından itibaren şirketimiz hem organizasyonel yapısını hem de iş yapış biçimini dağıtım kanalımızın ve müşterilerimizin ihtiyaç ve beklentilerine uygun şekilde yeniliyor ve geliştiriyoruz. Artık güçlü sermaye ve rezerv yapımızla; daha güçlü, daha istekli ve kazan-kazan ilkesiyle hareket eden ve sektörde hak ettiği yere gelmek için çalışan bir Güneş Sigorta var. Tüm stratejilerimizi bu anlayışımız doğrultusunda belirledik.” dedi.

Sigorta sektörünün 62 yıllık deneyimli ve köklü şirketi Güneş Sigorta, kurulduğu günden bu yana birlikte büyüdüğü acenteleriyle, sürdürülebilirlik ve müşteri odaklı hizmet anlayışıyla sigortalılarına hizmet vermeye devam ediyor. 2019 yılında dengeli portföy, teknolojik yatırım, etkin ürün ve kampanya yönetimiyle acentelerini desteklemeyi sürdürmeyi hedefliyor.