Axa acenteler toplantısında 'Dünya Dostu Acente' programını açıkladı
Axa acenteler toplantısında 'Dünya Dostu Acente' programını açıkladı

Axa acenteler toplantısında 'Dünya Dostu Acente' programını açıkladı

AXA Sigorta, acenteleri ile 2018-2019 yılı değerlendirmelerinin ve 2020 planlarının aktarıldığı, yeni teknoloji, ürün ve hizmetlerinin paylaşıldığı yıllık toplantısını Antalya’da 400’ü aşkın acentenin katılımıyla gerçekleştirdi. Toplantıda Dünya Dostu Acente programı başta olmak üzere müşterilerin, acentelerin ve çalışanların hayatını kolaylaştıracak, sektörel fark yaratan bir çok çalışma acentelerle paylaşıldı.

Dünya’nın 63 ülkesinde 103 milyon müşterisine hizmet veren varlıklarına göre dünyanın en büyük sigorta şirketi olan AXA Sigorta, global vizyonu ve bilgi birikimiyle Türkiye’de de müşterilerini, acentelerini ve çalışanlarını destekleyerek onları güçlendirecek çalışmalarına devam ediyor. Bu doğrultuda geçtiğimiz dönemde gerçekleştirdiği çalışmalarını değerlendirmek ve 2020’ye giden yolda planlarını aktarmak amacıyla 400’ü aşkın acentesi ile Antalya’da yıllık acenteler toplantısında bir araya gelen AXA Sigorta, gelecek vizyonunu acenteleriyle paylaştı

AXA 2019 Acenteler Toplantısı’nda konuşma yapan AXA Sigorta CEO’su Yavuz Ölken; “Hızla değişen dünyada gelecek riskleri öngörmek ve onlara uyum sağlamak, teknolojik gelişmeleri ve müşteri beklentilerini organizasyonel yapıya en iyi adapte edecek şekilde çalışmalarını planlamak ve tüm bunları yaparken topluma duyarlı işlere de imza atmak ve insanların daha iyi bir yaşam sürmeleri için onları desteklemek bu güne kadar yaptığımız çalışmalarda bizi sektörden pozitif ayrıştıran çalışma yöntemimiz. Sadeleşiyor, basitleşiyor ve verimliliğimizi bu sayede artırıyoruz. Doğaya, topluma ve gelecek nesillere karşı sorumluluklarımızın farkında olarak çevre bilinciyle hareket etmeyi işimizin bir parçası olarak görüyor, tüm iş ortaklarımızı da bizimle beraber aksiyona geçmeye davet ediyoruz. Dünya Dostu Acente hareketimizle acentelerimiz karbon ayak izlerini azaltmak için söz veriyor ve etraflarına da bu bilinci yaymak için hızla çalışmalarına başlıyorlar. Bu çalışmaya gönüllü katkılarından dolayı tüm acentelerimize teşekkür ediyoruz” dedi. 

Toplantıda konuşan AXA Sigorta Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Firuzan İşcan ise 2020’ye giden yolda hedef ve stratejilerini paylaştı ve acentelere “Biz AXA’yız hep beraber bir başkayız” diyerek farklı ve güçlü yanlarının altını çizdi. Sektörün büyümesinin önemine de vurgu yapan İşcan: “ Önemli olan şirketlerin büyümesinden ziyade risk ve sigorta bilincinin oturması, penetrasyonunun artarak tüm sektörün büyüyerek ilerlemesi. Müşterilerimiz için sunduğumuz; telematik ile sürüş davranışını ölçen AXA Go, sağlıklı ve yaşam ve sigortacılığın bir arada olduğu uygulamamız AXAFit, her yönden zengin asistans hizmetleriyle donatılmış kadın girişimci sigortamız, cep telefonu ve ekran kırılması sigortamız, tutumlu özel sağlık sigortası gibi bir çok sektörde ilk olduğumuz uygulamamız var. AXAFit üzerinden doktor derki ile uzmanlardan ikinci görüş alma, kritik sağlık danışmanlığı, çekici çağırma, provizyon işlemlerinin takibi, randevu alma gibi bir çok günlük hayata dokunan faydayı müşterilerimiz anında kolayca kullanabiliyor.

Hasar ödeyenden çözüm ortağına dönüşüm vizyonumuzla, Acente 4.0 yaklaşımımızla bölgelerimizi ve acentelerimizi güçlendiriyor, operasyonel iyileştirmelerle süreçlerimizi hızlandırıyoruz. Bir yıl boyunca sahadaydık. 30’un üzerinde toplantıda 1000’den fazla acentemizle bir araya geldik ve anlamak için dinledik. Acentelerimiz güçlensin diye onları sürdürülebilir gelir modellerimiz, teknolojimiz, iletişimimiz, bilgi ve uzmanlığımız ile destekliyoruz. Toplumsal duyarlılığı da tüm bunların en merkezinde görüyoruz. Acentelerimizin geleceğe güvenle bakmaları ve işlerini hayallerindeki yere getirmeleri, büyütmeleri için AXA Akademi çatısı altında oluştuğumuz Gelecek Fakültesi’yle ikinci kuşak ve genç profesyonel acentelerimizi Boğaziçi Üniversitesi işbirliğiyle bir yıllık bir eğitim kampına alıyor, ihtiyaç duydukları tüm alanlarda gelişimleri için destek veriyoruz” dedi.

Geri dönüştürülebilir malzemelerle gerçekleştirilen AXA Acenteler Toplantısı’nda sosyal sorumluluk projeleri kapsamında anlaşma yaptıkları TURMEPA’nın yetkilileri de çevre sorunlarıyla ilgili bilgilendirici bir sunum gerçekleştirdi. Toplantı sonunda acenteler ile kendi bölgelerinden getirdikleri saksı ve topraklarla zeytin ağacı dikimi de gerçekleştirildi.