Galatasaray Doğa Sigorta Fenerbahçe Beko’yu devirdi
Galatasaray Doğa Sigorta Fenerbahçe Beko’yu devirdi

Galatasaray Doğa Sigorta Fenerbahçe Beko’yu devirdi

28 Ekim 2019 Pazar günü gerçekleşen büyük derbide ev sahibi takım Galatasaray Doğa Sigorta, rakibini 19 sayı farkla yendi.

Doğa Sigorta, Galatasaray Erkek Basketbol takımına sponsor olduğundan beri takım başarıdan başarıya koşuyor.

Doğa Sigorta kızlarının görkemli dans ve kostümleri, Aslan Doğa’nın seyircilerle neşeli anları, Sinan Erdem’de tam bir NBA havası yaratırken, Galatasaray Doğa Sigorta da şahlanarak maçı önemli farkla kazandı.

Sponsor desteğinin önemine tekrar şahit olduğumuz, kulüp ve sponsorun ahenkli ve gönülden işbirliğinde zaferlerin kaçınılmaz olduğunu gördüğümüz bir derbi yaşandı.

Futbol sponsorluğunun ülkemizde daha fazla talep görmesi ve bıraktığı etki ve görünürlüğün daha yüksek olmasına rağmen, amatör branşlara destek vermenin yaşattığı haz ve gururu her daim tekrarlayan Doğa Sigorta CEO’su Nihat Kırmızı, toplumsal bilinci geliştirmeye hizmet etmenin kurumlara ayrı bir değer kattığını belirtti. Günümüzde gelişebilmek ve sürdürülebilir olmak için desteğe ihtiyacı olan bu branşların başarılarını beraber, omuz omuza yaşamanın, sponsorluğun asıl anlamına hitap ettiğini düşündüğünü aktardı. Kırmızı sigorta sektöründe spor kulübü sponsorluklarının da hareketlenmesine öncü olmalarından memnuniyetini aktarırken, bu sponsorlukların sigorta sektörünün de gücünü ortaya koyduğunu dile getirdi.