Generali, dijital pazarlama çalışmalarıyla ödül aldı
Generali, dijital pazarlama çalışmalarıyla ödül aldı

Generali, dijital pazarlama çalışmalarıyla ödül aldı

150 yılı aşkın köklü geçmişiyle Türkiye’nin ilk sigorta şirketi olma unvanına sahip Generali Sigorta, Türkiye’nin en değerli pazarlama yöneticilerinin jüride yer aldığı İstanbul Marketing Awards Töreni’nde ödüle layık görüldü.

Zorlu Center Performans Sanatları Merkezi’nde düzenlenen törende Generali Sigorta, Dijital Satış Kampanyası kategorisinde “Generali Sigorta ürün ve hizmet dijital pazarlama çalışmaları” adlı projeyle ödül aldı.

Kazanan proje sahiplerinin ödüllerinin sunulduğu törende Generali Sigorta adına ödülü alan Generali Sigorta Pazarlama Müdürü Onur Yayvak: "Generali Sigorta, son dönemde büyük bir değişim ve yenilenme içerisinde. Generali Sigorta’da “Bildiğin Gibi Değil” mottosuyla yaşanan dönüşümle birlikte mevcut sistemimizi dijital çağa uyumlu hale getirdik. Gelinen noktada, Generali Sigorta artık dijital bir oyuncu. Aldığımız ve şirketimizi mutlu eden ödül, bu çalışmalarımızın ve geldiğimiz noktanın bir karşılığı durumunda. Bu başarıya imza atan ve emeği geçen tüm pazarlama ekibimizi kutluyorum." dedi.