Europ Assistance Türkiye’nin yeni lideri Dr. Uğur Keskin
Europ Assistance Türkiye’nin yeni lideri Dr. Uğur Keskin

Europ Assistance Türkiye’nin yeni lideri Dr. Uğur Keskin

Avrupa, Güney Amerika, Asya ve Güney Afrika'da seyahat asistans konusunda referans kabul edilen Europ Assistance’ın Türkiye’deki Şirketine CEO olarak 1999 yılından bu yana ağırlıklı sağlık sektörü olmak üzere farklı konu ve kurumlarda operasyon yönetimi, pazarlama, satış, iş geliştirme alanlarında üst düzey yöneticilikler yapmış olan Dr. Uğur Keskin atandı.

Son olarak ISS Türkiye’de Şehir Hastanelerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev almış olan Dr. Keskin İ.Ü. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi mezunu olup Marmara Üniversitesi Sağlık Kurumları Yönetimi Master derecesine sahiptir. Profesyonel iş yaşantısına sağlık sektöründe asistans ve danışmanlık hizmetleri veren Kunart Medikal Asistans'ta başlayan Dr. Keskin burada Operasyon Direktörü olarak görev yaptı. Daha sonra 2006 – 2010 yılları arasında Esas Holding bünyesinde yer alan Medline çatısı altında sırasıyla Medline & Promed Uluslararası Satış ve Projeler Koordinatörlüğü, Medline İş Geliştirme ve Stratejik Planlama Direktörlüğü, ESAS Holding Sağlık Yatırımları Danışmanlığı ve son olarak Operasyondan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak rol aldı. 2010 - 2012 döneminde Anadolu Sağlık Merkezi'nde kurumsal bazda yurtiçi pazarlama, satış, fiyatlandırma, iş geliştirme faaliyetleri ile hekim hak ediş ödemelerinden sorumlu yönetici olarak çalışan Dr. Keskin 2013-2014 döneminde Türkiye çapında 14 ayrı noktada hizmet veren Dünyagöz Hastaneleri’nde,  akabinde ise 2014 – 2018 arasında Euro-Line Sağlık Hizmetleri’ nde üst düzey yönetici konumunda ciddi çalışmalara imza attı. Keskin 1 Ocak 2020 itibarıyla Europ Assistance Türkiye CEO’su olarak yeni görevine başladı.

Türkiye pazarında 10.yılına şirket tepe yönetimdeki bayrak devri ile hızlı giriş yapan Europ Assistance Türkiye’nin yeni lideri Dr. Uğur Keskin’in ilk  mesajı  "Kurulusunun onuncu yılında ,  Türkiye’de on yıldır hizmet verdiği her sektörde ayrı bir saygınlık, güven kazanan Europ Assistance Türkiye,  şirket vizyon ve misyonuna uygun,  asistans sektörüne derinlik katan farklı çalışmaları ile iş ortaklarına hizmet vermeye ve istikrarlı büyümesine devam edecektir” şeklinde oldu.