Koalay.com’un sunduğu hizmetler hem sigortalılar hem de sigorta şirketleri için benzersiz avantajlar yaratıyor
Koalay.com’un sunduğu hizmetler hem sigortalılar hem de sigorta şirketleri için benzersiz avantajlar yaratıyor

Koalay.com’un sunduğu hizmetler hem sigortalılar hem de sigorta şirketleri için benzersiz avantajlar yaratıyor

Koalay.com olarak tek bir platform üzerinde en geniş fiyat yelpazesini sunduklarını; bunu sadece müşterilerinin plaka, T.C. kimlik ve ruhsat numaralarını sorarak kolaylıkla gerçekleştirdiklerini dile getiren Telesure Sigorta Türkiye CEO’su Bradley Du Chenne; “Bu bilgileri veren herkesin önüne 32 farklı trafik ve kasko sigortası primini getiriyoruz. Tüketicilerin bu seçeneklerden tercih ettikleri poliçeyi satın almak için sadece kredi kartı bilgilerini girmeleri yeterli oluyor. Bu hizmeti haftanın 7 günü ve 24 saati kesintisiz olarak veriyoruz” dedi.

 

Online hizmet veren diğer platformların, müşterilere sadece online form doldurtarak daha sonra call center araması gerçekleştirdiklerini ve poliçe satışını bu şekilde organize ettiklerini vurgulayan Bradley Du Chenne; “Biz Koalay.com olarak sadece uygun fiyatı bulma hizmeti değil en uygun sigorta ürününe, en kolay şekilde sahip olma fırsatını da müşterilerimize sunuyoruz. Bizim platformumuzu kullanan tüketiciler birçok gereksiz düşünce ve değerlendirmelerden uzak şekilde kolayca sonuca ulaşabiliyorlar. Müşterilerimize sigorta satın alma sürecinde ihtiyaçları olan tüm bilgileri ve desteği kafa karıştıracak sigorta jargonunu kullanmadan veriyoruz. Açıkçası müşterilerimizle onların anlayacağı en yalın dille konuşuyoruz. Sigortalılarımıza sağladığımız hizmetler sadece en geniş ve uygun fiyatlara en kolay şekilde sigorta satın almakla kalmıyor. Aynı zamanda Call Center’ımız üzerinden sigortalılarımızın ihtiyacı olan poliçe bilgilerine kolaylıkla ulaşmasını sağlıyor ve hasar anındaki sorularına ve hasarını almak için ne tür belgeler hazırlaması ve yapacağı işlemlerin hazırlanması konusunda onlara destek servisi veriyoruz” şeklinde konuştu.

Koalay.com’un sağladığı servisler ve hizmetler sadece tüketicilere farklı ve benzersiz bir deneyim sağlamakla kalmıyor, aynı zamanda Türk sigorta sektörü ve sigorta şirketleri için de birçok yenilik ve fırsat yaratıyor.

Dünyanın değişik bölgelerinde benzer olarak özellikle otomobil fiyatları her dönem yükseliyor. Türkiye’de trafik sigortaları fiyatları artıyor. Sigorta şirketleri kendi yatırımcılarının haklarını korumak için trafik fiyatlarını yükseltmek zorundalar. Tüketiciler de bu şartlarda özellikle geleneksel satış kanallarından pahalı sigorta almak zorunda kalıyor.

Koalay.com olarak müşterilerine farklı yöntemlerle iş yaparak daha fazla fiyat alternatifi ve daha ucuz sigorta poliçesi alma imkanı sağladıklarını belirten Bradley Du Chenne; “Sigorta sektörünü daha akıllı teknolojiler kullanarak, daha hızlı ve daha az masraflı bir biçimde tüketicilerle buluşması konusunda teşvik ediyoruz. Tüketicilere başka bir aracı kullanmadan kendi ihtiyaçlarını en iyi ve en hesaplı şekilde karşılayacak sigorta ürünlerine ulaşma imkanı yaratıyoruz. Yeni jenerasyonun; teknoloji bilinci yüksek, teknoloji üzerinden bilgilenmeye istekli ve buna oldukça açık. Sonuçta bu jenerasyon sigorta ürünlerini satın alan geniş kitleleri oluşturacak. Yaptığımız şey; teknolojiye inanan ve çoğunlukla cep telefonları üzerinden her türlü bilgiye ulaşıp, tüm işlerini çözmek isteyen bu jenerasyon için sigorta ürünlerini daha anlaşılabilir, şeffaf ve ulaşılabilir bir platformda buluşturmaktır. Biz sigorta şirketlerinin tüketiciler ile buluşmasını sağlayacak platformu yaratarak, bir anlamda onları bu alanda yapacakları ciddi yatırımlardan da kurtarıyoruz. Ayrıca bu platform üzerinden her gün binlerce poliçe üreten bir altyapıya sahibiz. Bu da sigorta şirketlerine ürünlerini daha düşük maliyetlerle sunabilme imkanı sağlayarak karlarını artırma ve pazarda daha rekabetçi olma şansı veriyor” diyerek sözlerini tamamladı.