Müşteriye sunduğumuz fiyat yelpazesini genişletmeye devam edeceğiz
 Müşteriye sunduğumuz fiyat yelpazesini genişletmeye devam edeceğiz

Müşteriye sunduğumuz fiyat yelpazesini genişletmeye devam edeceğiz

Koalay.com Türkiye CEO’su Bradley Du Chenne, Koalay.com’un Türkiye’deki tek gerçek zamanlı, online satın alma platformu olmasının şirkete büyük ayrıcalıklar sunduğunu belirtti.

Diğer platformların online kanalları sadece müşteri yaratma amacıyla kullandıklarına vurgu yapan Bradley Du Chenne; “Bu platformlar, offline olarak müşteri bilgilerine istinaden bir fiyat belirleyip müşteri ile irtibat kuruyorlar. Bu yöntem, gerçek zamanlı bir uygulama olmadığından ve yaklaşık birkaç saat sürebilen bir süreç olduğundan çok iyi bir müşteri deneyimi sunmuyor. Ayrıca müşteriler bu platformlarda kendileri ile irtibat kuran acentenin; en uygun olduğunu söylediği fiyatın, gerçekten en uygun fiyat olduğu bilgisine güvenmek durumundalar. Son olarak, bu tip platformlarda offline olarak fiyat verebilmek için ayrıca bir iletişim merkezi bulundurmanın maliyeti, fiyatları son derece artıran bir unsur oluyor.” açıklamasını yaptı.
 

Müşterilerin Koalay.com platformu üzerinden gerçek zamanlı olarak sigorta tekliflerine ulaşabildiklerini, fiyatlar arasında karşılaştırma yapabildiklerini ve diledikleri ürünü satın alabildiklerini söyleyen Bradley Du Chenne; bu hizmet anlayışının temelinde kolaylık, elverişlilik, şeffaflık, müşteriyi güçlendirme, seçim şansı sunma, zaman ve maddi tasarruf sağlama unsurlarının rol oynadığını hatırlattı.
 

İlerleyen dönemde hız ve hizmet kalitesi anlamında müşterilerine sunmayı planladıkları uygulamalardan bahseden Bradley Du Chenne; “Müşteriye sunduğumuz fiyat yelpazesini genişletmeye devam edeceğiz. Piyasada benzeri olmayan daha esnek kasko teklifleri sunarak, aynı zamanda müşteriye kasko poliçeleri için belirli teminatları online olarak seçme imkanı sağlayacağız. Ayrıca web sitemizin hızına ve müşteri deneyimine özen göstermeye devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Müşterilerine online platformda DASK satışı yapmaya başladıklarını hatırlatan Bradley Du Chenne, yakın zamanda farklı ürün alternatifleri de sunmayı planladıklarını belirterek; “Müşteriler poliçelerini 2 kolay aşamada yenileyebiliyorlar veya 3 kolay adımda yeni poliçe satın alabiliyorlar. Yakın gelecekte de tamamlayıcı sağlık sigortası ürününü platformumuz üzerinden sunmayı umuyoruz. Kolay.com bundan sonra yalnızca trafik ve kasko sigortası için değil, birçok farklı sigorta türü için ve müşterilerin, en ucuz ürünü satın almak için ziyaret ettikleri bir platform olacak.” dedi.