Sigorta Cini’nden Koruncuk Vakfı ile anlamlı işbirliği
Sigorta Cini’nden Koruncuk Vakfı ile anlamlı işbirliği

Sigorta Cini’nden Koruncuk Vakfı ile anlamlı işbirliği

Müşterilerinin tüm sigorta ihtiyaçlarını düşünen Sigorta Cini düzenlediği bireysel emeklilik ve hayat sigortası kampanyasıyla ‘Geleceğe Sımsıkı Sarıl’manızı sağlarken, kampanya kapsamında satılan sigorta ürünleriyle de Koruncuk Vakfı’na bağışta bulunuyor.

Sigorta Cini, yeni kampanyası kapsamında Bireysel Emeklilik ve Hayat Sigortası ürünlerini sunuyor.

Türkiye’nin ilk perakende sigorta mağaza zinciri Sigorta Cini, hem kendini hem de sevdiklerini güvence altına almak isteyenlere özel Bireysel Emeklilik ve Hayat Sigortası kampanyası düzenliyor.

Sosyal sorumluluk kapsamında da hassasiyetle hareket eden Sigorta Cini, 31 Temmuz’a kadar geçerli olacak kampanya ile ‘İyi Yaşa Hayat Sigortası’, ‘Bireysel Emeklilik’ ve ‘Hayata Tutun Yıllık Hayat Sigortası ve “Hayata Tutun Kanser Koruma Yıllık Hayat Sigortası”ndan birini satın alan her tüketici adına Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı’na (KORUNCUK VAKFI) destek olacak. Sigorta Cini bu kampanya ile ‘Geleceğinize Sımsıkı Sarıl’ırken aynı zamanda çocuklara umut olmaya da aracılık ediyor.

Kampanya hakkında bilgi veren Sigorta Cini CEO’su Pieter-Bas Vos, “Sigorta Cini olarak her ailenin hayatını beklenmedik olaylarına karşı güvence altında olması gerektiğine inanıyoruz. Yeni kampanyamız ile Bireysel Emeklilik ve Hayat sigortalarında müşterilerimizin geleceğini güvence altına almalarına destek oluyoruz. Ayrıca diğer ürünlerle de müşterilerimizin ihtiyaçlarını analiz ederek, kendilerine en uygun sigorta ürününü Türkiye’nin en güvenilir sigorta şirketlerinden karşılaştırmalı olarak sunuyoruz.” dedi.