Allianz Türkiye ‘’Özel Müşteri Program’’ ayrıcalıklı hizmetleri ücretsiz sunuyor
Allianz Türkiye ‘’Özel Müşteri Program’’ ayrıcalıklı hizmetleri ücretsiz sunuyor

Allianz Türkiye ‘’Özel Müşteri Program’’ ayrıcalıklı hizmetleri ücretsiz sunuyor

Tüm branşları kapsayan ‘Özel Müşteri Programı’yla sektörde bir ilki gerçekleştiren Allianz Türkiye, “prime” ve “prime plus” müşterilerine bebek hemşiresinden tıbbi ikinci görüşe, ev kazalarına karşı danışmanlıktan, mevsim lastiği değiştirme hizmetine kadar birçok ayrıcalık sunarak, yaşam konforunu artırıyor.

Allianz Türkiye’nin sektöründe ilk ve tek tüm branşları kapsayan ‘Özel Müşteri Programı’, hayatı kolaylaştıran sigorta ve sigorta dışı ayrıcalıkları ile büyük ilgi çekiyor. Elementer sigortalar, hayat sigortası ve bireysel emeklilikte belirli bir primin üstünde ödeme yapan tüm müşterileri kapsayan program, Prime ve Prime Plus kategorisinde bulunan müşterilere özel asistans ve danışmanlık hizmetlerinin yanı sıra birçok ayrıcalıklı hizmet daha sunuyor.

Allianz Türkiye Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Okan Özdemir, tüm faaliyetleri müşteri odaklı yaklaşımla gerçekleştirdiklerini belirterek, şu bilgileri veriyor: “Allianz olarak, sadece sigorta masraflarını karşılamanın çok ötesinde bir vizyonla çalışıyor, müşterilerimizin ihtiyaç duydukları her anda hayatlarında olabilmeyi önemsiyoruz. Bu nedenle iletişimimizde de ‘Allianz Seninle’ dedik; sağlıklarını, varlıklarını ve geleceklerini bize emanet eden müşterilerimizin hayatlarını daha konforlu hale getirmek için bu programı başlattık.”

Prime ve Prime Plus müşterileri ayrıcalıklı hizmetlerden faydalanabiliyor

Elementer sigortalar, hayat sigortası ve bireysel emeklilikte belirli bir primin / katkı payının üzerinde ödeme yapan ferdi müşteriler, program kapsamında sunulan ayrıcalıklı hizmetlerden faydalanabiliyor, programın prime veya prime plus üyesi olabiliyorlar. Allianz Özel Müşteri Programı’nın en prestijli kategorisi olan Allianz Prime Plus dünyasında, özel asistans ve danışmanlık hizmetleri, kişiye özel ücretsiz seçkin etkinlikler ile ayrıcalıklarla dolu bir sigortacılık yaklaşımı sunuluyor. Allianz Prime Üyesi olarak ise özel asistans ve danışmanlık hizmetlerinin yanı sıra birçok fırsattan daha yararlanılabiliyor.

Özel sağlık sigortası sahiplerine Allianz Prime ile ücretsiz hasta transferi

Özel sağlık sigortası sahipleri için, yatarak tedavide özel destek ve transfer hizmeti kapsamında özel müşteri ekibi, ön provizyon başvurusundan sonra süreci baştan sona takip ederek işlemleri en kısa sürede tamamlıyor. Müşterinin talebi doğrultusunda evden hastaneye ve hastaneden eve özel araçla transferini sağlıyor. Bu hizmetten yılda iki kez ücretsiz yararlanmak mümkün.

Yeni anneler için periyodik bebek hemşiresi hizmeti kapsamında, deneyimli yeni doğan hemşiresi, annenin belirleyeceği zamanlarda, maksimum üç kez ev ziyareti yaparak, anneye bebek bakımı konusunda eğitim veriyor. Anneler, bebeğin bakımı, banyosu, beslenmesi, uyku düzeninin ayarlanması gibi konularda pratik yaparak eğitim alma fırsatı buluyor. Bu hizmet şu anda İstanbul, İzmir, Ankara, Kocaeli ve Bursa illerindeki Allianzlılara sunuluyor.  

Kasko müşterileri için, çekici hizmeti gerektiren durumlarda transfer hizmeti kapsamında, araç müşterinin istediği anlaşmalı servise çekilirken, müşteri de gideceği adrese transfer ediliyor. Bu hizmet İstanbul, Ankara ve İzmir’de yılda iki kez ücretsiz olarak veriliyor.

Hareket edebilir durumdaki hasarlı aracın yerinden alınması ve yerine teslimi hizmeti kapsamında, çalışır durumdaki araç, randevu tarihinde bulunduğu yerden alınarak, anlaşmalı servise götürülüyor. İşlem bittikten sonra araç müşterinin bulunduğu yere teslim ediliyor. Müşteriler bu hizmetten yılda iki kez ücretsiz yararlanabiliyor.

Hasar evrak kurye hizmeti kapsamında, hasar işlemleri konusunda anlaşmalı servisin talep edeceği, tamamlanması gereken evraklar için İstanbul’da yılda iki kez ücretsiz kurye hizmeti veriliyor.

İkame araç iyileştirme hizmeti kapsamında, ikame araç tahsisi gereken durumlarda, kasko teminatında belirtilen ikame aracın bir üst sınıfında yer alan araç temin ediliyor. Allianz, kasko müşterilerine bu hizmetten yılda iki kez ücretsiz yararlanma hakkı tanıyor.

Mevsim lastiği değiştirme hizmeti kapsamında araç, değişim yapılacak lastikler ile birlikte müşterinin bulunduğu yerden alınarak, Allianz’ın anlaşmalı olduğu lastik bayisine götürülüyor.  Değişimin ardından araç tekrar müşterinin bulunduğu yere teslim ediliyor. Lastik ebadının 18” inç’e kadar olması durumunda ise İstanbul’da bulunulan lokasyonda hizmet sağlanıyor.

İşyeri ve ev sigortası müşterileri için risk danışmanlık hizmeti ve özel eğitimler sağlanıyor. Fabrikalarda; deprem, yangın, sel-su baskını ve iş güvenliği gibi çeşitli risklere yönelik, analiz raporları hazırlanıyor. Saha ziyaretleri ile faaliyet koluna özel riskler ayrıca değerlendiriliyor. Eğitim hizmetleri ise tesislere özel olarak hazırlanan yangın, deprem ve iş güvenliği konularındaki bilinçlendirme eğitimlerinin yanı sıra talebe göre düzenlenecek Temel Yangın Mühendisliği, Deprem Mühendisliği, İş Güvenliği ve İşçi Sağlığı, Ev Kazalarının Önlenmesi ve Çocuk Güvenliği gibi teknik eğitimleri kapsıyor.

Allianz Prime Plus üyelerine pek çok ek avantaj sağlanıyor

Allianz Prime Plus Üyeleri ise tüm bu hizmetlere ek olarak, farklı ayrıcalıklara da sahip oluyor. 

Herhangi bir nedenle araç kullanmak istemeyen müşteriye motovale servisi sunuluyor. Motovale şoförü, müşterinin aracını kullanarak müşteriyi istediği adrese ulaştırıyor. Yılda iki kez ücretsiz verilen bu hizmetten yıl boyunca İstanbul’da, yaz aylarında ise Bodrum ve Çeşme’de yararlanmak mümkün.

Müşterinin talebi doğrultusunda, Allianz’ın anlaşmalı olduğu prestijli uluslararası sağlık kurumlarında ikinci görüş hizmeti veriliyor. Hastalıkla ilgili önceden yapılmış tetkikler ve tıbbi bilgiler, çağrı merkezi üzerinden veya e-mail yoluyla ulaştırılıyor. Evrakların tesliminden itibaren 30 gün içerisinde ikinci görüş alınıyor. Bu hizmet, yılda bir kez ücretsiz veriliyor.

Çocuklu müşterilerin evi ziyaret edilerek; düşme, çarpma, zehirlenme, elektrik çarpması vb. ev kazalarının önlenmesine yönelik risk analiz çalışması yapılıyor. Gerekli görüldüğü takdirde ev dışındaki bahçe, havuz, vb. riskli bölgeler de analize dahil edilebiliyor.

Yıl boyunca, farklı ilgi alanlarını kapsayan çeşitli etkinliklerin (Allianz Arena’da futbol maçı, konser, müzikal, tiyatro, yemek kursu, sağlık merkezinde kişiye özel hazırlanan seanslar) bilgisi müşteriyle paylaşılıyor. Yılda bir kez, müşterinin seçeceği etkinliğe bir misafiri ile birlikte katılması sağlanıyor.