Aksigorta’da Şimdi Acenteler Anlatıyor!
Aksigorta’da Şimdi Acenteler Anlatıyor!

Aksigorta’da Şimdi Acenteler Anlatıyor!

Aksigorta, en büyük dağıtım kanalı olan acenteleri için yeni bir proje hayata geçirdi. ‘Şimdi Acenteler Anlatıyor’ projesinde Aksigorta’nın acenteleri, şirketin onlara ve müşterilerine sağladığı fayda ve uygulamaları, yeni acentelere verecekleri tavsiyeleri video röportaj formatında anlatacak. Ülke genelindeki 10 bölgeden 40 acente ile gerçekleştirilecek olan çekimler Aksigorta’nın sosyal medya platformlarında yayımlanacak.

Aksigorta, en büyük dağıtım kanalı olan Türkiye genelindeki 3.000’i aşkın acentesi için yeni bir proje hayata geçirdi. 60 yıldır olduğu gibi, birbirimizden uzak kaldığımız pandemi sürecinde de acentelerinin yanında olan Aksigorta, 10 bölgeden 40 acente ile gerçekleştirilecek video röportajlarla ‘Şimdi Acenteler Anlatıyor’ projesini başlattı.

‘Şimdi Acenteler Anlatıyor’ projesinde acenteler, Aksigorta’nın kendilerine ve müşterilerine sağladığı fayda ve uygulamaları, acentelere sağlanan ek paketleri, segmentasyon ayrıcalıklarını, Aksigorta’nın hayata geçirdiği sosyal sorumluluk projelerini, acente eğitimlerini ve müşteri hikayelerini anlatacak. Her hafta Aksigorta’nın Instagram, Facebook ve Youtube sayfalarında yayımlanacak olan videolar, Aksigorta’nın acenteleriyle olan ilişkisini pekiştirirken, yeni acenteler için de tavsiye ve deneyim fırsatı sunacak.