50 TL değerinde Hepsiburada hediye çeki
50 TL değerinde Hepsiburada hediye çeki

50 TL değerinde Hepsiburada hediye çeki

Okula dönüş döneminde çocuklarının eğitiminin devamlılığı için Güvenli Gelecek Sigortası – Maxi ve üzeri paketlerden birini satın alan bireysel müşterilerimiz 50 TL değerinde Hepsiburada hediye çeki kazanıyor!

Kampanya Koşulları:

  • 1 Eylül – 30 Eylül 2021 tarihleri arasında bireysel müşterilerimiz adına düzenlenecek Güvenli Gelecek Sigortası Maxi, Maxi Plus, Gold, Gold Plus, Gold Maxi, Gold Maxi Plus paketleri için geçerlidir.
  • Kampanya kapsamında poliçe başına 1 adet 50 TL değerinde Hepsiburada hediye çeki sunulacaktır.
  • Kampanya koşullarını sağlayan müşterilerimizin 50 TL değerinde Hepsiburada hediye çeki kodu, poliçenin iptal edilmemiş olması koşuluyla, şirketimizde kayıtlı cep telefonu numaralarına 1-5 Kasım 2021 tarihleri arasında SMS ile iletilecektir.
  • Hediye çeklerinin SMS ile iletilebilmesi için müşterilerimizin "Pazarlama ve İletişim İzni" bulunması gerekmektedir. Pazarlama ve İletişim İzni, Online Bireysel Şubemizin ve Sigortam Cepte mobil uygulamamızın “Profil” bilgileri ekranından ya da Sağlığım Cepte mobil uygulamamızın “İzinler” menüsü üzerinden verilebilmektedir.
  • Gönderim tarihinde Pazarlama ve İletişim İzni bulunmayan müşterilerimize hediye çekleri SMS ile iletilememektedir. Gönderim tarihinden sonra Pazarlama ve İletişim İzni verilmesi durumunda hediye çeki temini mümkün olmamaktadır.
  • Söz konusu kampanya, başka kampanya ve indirimler ile birleştirilemez.
  • Kampanyamız dijital platformlarımızdan alınacak poliçelerde de geçerlidir.
  • Hepsiburada hediye çekleri 31.12.2021 tarihine kadar geçerlidir. Çekler altın ve ziynet ürünleri hariç tüm ürünlerde geçerlidir. Çekler tek seferde kullanılabilir, bölünemez. Hediye çeklerini www.hepsiburada.com üzerinden yapılacak alışverişlerde kullanabilmek için satın almak istenilen ürünler ile birlikte sepet oluşturduktan sonra ödeme aşamasında “Hediye çeki kullan” kısmında hediye çekine ait kodun girilmesi yeterlidir. Çekler hangi Hepsiburada hesabında kullanılırsa o hesapta aktifleşecektir. Bir hesapta aktif olan kod daha sonra farklı bir hesapta kullanılamaz. Hediye çeki kodları hamilinedir. Kayıp halinde takip edilemez, iptal edilemez ve iadesi yoktur.

 

Kampanya detayları için: https://www.anadolusigorta.com.tr/direkt-kampanyalar/okula-donus-kampanyasiyla-cocuklarimizin-gelecegi-guvence-altinda