MAPFRE Sigorta’dan sektörde ilk: İkame araç hizmetinde filo kalitesi
MAPFRE Sigorta’dan sektörde ilk: İkame araç hizmetinde filo kalitesi

MAPFRE Sigorta’dan sektörde ilk: İkame araç hizmetinde filo kalitesi

MAPFRE Sigorta, sektörde bir ilke imza atarak ikame araç hizmeti için filo ile iş birliği yapan ilk sigorta şirketi oldu. Aktif Filo ile yapılan iş birliği kapsamında MAPFRE Sigorta kasko sahibi sigortalılar, hasar durumunda aracını Genel Servis Araç Onarım Merkezi’ne götürdüğünde ikame aracını hemen teslim alabilecek ve onarım süresi boyunca ikame araç hizmetinden faydalanabilecek.

Türkiye’nin önde gelen sigorta şirketlerinden MAPFRE Sigorta,  iş ortaklarına ve sigortalılarına hızlı ve kaliteli hizmet vererek müşteri memnuniyetini artırmaya odaklanıyor. Bu doğrultuda sektörde bir ilke imza atan MAPFRE Sigorta, Aktif Filo ile iş birliği yaptığını duyurdu. İş birliği kapsamında Aktif Filo, aracını Genel Servis Araç Onarım Merkezlerine götüren sigortalılara hızlıca araç tedarik edecek. Böylece kasko sahipleri, olası bir hasar sonrasında ikame aracını hemen teslim alarak kullanabilecek.

 

2012 yılından bu yana kurumsal firmaların araç filolarının etkin ve verimli yönetilmesine katkı sağlayan Aktif Filo MAPFRE Sigorta kasko sahipleri için belirlediği araçlarıyla sigortalıların yanında olacak. 450 araçlık filosu ile hizmet veren Aktif Filo, sektördeki gücüyle MAPFRE Sigorta kasko müşterileri için de değer yaratacak.

Sigortalıların hasar gören araçları ise MAPFRE Sigorta Genel Servisleri’nde uluslararası kalite standartlarına uygun olarak, alanında uzman eğitimlere sahip teknisyenler tarafından onarılacak. MAPFRE Sigorta, hizmet kalitesinin arkasında durarak, araçlara yaptığı onarım için araç satış görmediği takdirde ömür boyu garanti fırsatı da sunuyor. 

 

130 bin kasko müşterisine özel, ayrıcalıklı hizmet

Müşteri odaklılığın her zaman öncelik verdikleri bir konu olduğunu söyleyen MAPFRE Sigorta Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Yıldırım Türe, “MAPFRE Sigorta olarak 1948’den bu yana Türkiye’de çalışanlarımız, iş ortaklarımız ve paydaşlarımızla birlikte sürdürülebilir bir şekilde büyümeye devam ediyoruz. 1 milyonu aşkın sigortalımıza her koşulda ayrıcalıklı ürün ve hizmetler sunmak için çalışıyoruz. Ürün ve hizmetlerimizi müşterilerimizin ihtiyaç ve beklentilerini göz önüne alarak geliştiriyoruz. Müşteri memnuniyetini en üst düzeye çıkarmak için hizmetlerimizin kalitesini yükseltmeye odaklıyız. Mayıs ayı sonu itibarıyla 130 bin aktif kasko sigortalımız var. Sigortalılarımıza en iyi hizmeti sunmak için bu hizmetimizi devreye aldık. Sigortalılarımız hasar sonrasında araç beklemek zorunda kalmadan, Aktif Filo’nun MAPFRE Sigorta’ya özel belirlenen temiz ikame araçlarını hızlıca temin edebilecekler” dedi. 

 

Bağımsız araştırma şirketinin yaptığı çalışmaya göre kasko branşında Türkiye’nin  en çok tavsiye edilen sigorta şirketi olduklarını söyleyen Türe, bu memnuniyeti artırmak için çalışmalarına devam ettiklerini kaydetti.