SBN Sigorta, 2019 Ocak ayı itibariyle yoluna Şeker Sigorta olarak devam ediyor
SBN Sigorta, 2019 Ocak ayı itibariyle yoluna Şeker Sigorta olarak devam ediyor

SBN Sigorta, 2019 Ocak ayı itibariyle yoluna Şeker Sigorta olarak devam ediyor

SBN Sigorta, 2019 yılına radikal bir değişiklikle başladı. Ocak 2019 itibariyle SBN Sigorta, yoluna Şeker Sigorta ismi ile devam ediyor. Şeker Sigorta Genel Müdürü Recep Duray, “2019 yılına heyecan veren bir değişimle başladık. Bu toprakların bereketi ile doğduk. Yılların deneyimini yarınların vizyonu ile harmanladık.” diyerek, değerlerine aynı şekilde bağlı kalarak, yollarına Şeker Sigorta olarak devam edeceklerini bildirdi.

Duray, 2019’da risk seçimine dikkat ederek düşük riskli segmentlere yönelerek, etkin hasar kontrolü yaparak, hasar maliyetlerini azaltarak, insan sermayesine ciddi yatırımlar yaparak, sektörde sıra dışı ve tercih edilen sigorta şirketlerinden biri olma hedefleri doğrultusunda emin adımlarla ilerleyeceklerini söyleyerek; “Ocak 2019 itibariyle Şeker Sigorta olarak faaliyetlerimize devam ediyoruz. Şeker Sigorta‘nın, güçlü insan kaynağı yapısı ve üstün hizmet kalitesiyle, 300’e yakın  Şekerbank şubesi, 700’ü aşan acente ve brokeri ile  birlikte, Türkiye geneline yayılmış 1000’i aşan dağıtım kanalıyla  her müşteri segmentine ve her bölgeye ulaştığını görebilirsiniz. Şeker Sigorta, isim değişikliği süreci sonrasında da sektördeki güçlü konumunu korumayı hedefliyor.” dedi.

Şeker Sigorta’nın 2018 yılsonu verileri hakkında da bilgiler veren Duray, geçtiğimiz yıl sonu rakamlarına göre Şeker Sigorta’nın üretimini %30’a yakın arttırdığını açıkladı. Üst üste 7 yıldır kar açıklayan birkaç sigorta şirketinden biri olduklarını ve 2019 yılına dagüçlü bir likidite ve öz kaynakla girdiklerini belirten Duray ; ‘’Dengeli portföy yapımız ile etkin risk kabul ve fiyatlama politikamız bu başarının temelidir .’’dedi.

Duray sözlerini şöyle sürdürdü: ‘’Köklü bir şirket olarak Şeker Sigorta ismi ile sürdüreceğimiz faaliyetlerimizde de ülkemize, müşterilerimize ve hissedarlarımıza değer katmayı, deneyimli çalışanlarımızla sektörümüzün örnek, güvenilir ve saygın kuruluşlarından biri olmayı hedefliyoruz. Tüm dağıtım kanallarımızla, Türkiye’nin her yerindeki müşterilerimize hizmetlerimizi aynı kalite ile sunmayı sürdüreceğiz.Özellikle performansımızı sürekli olarak artırdığımız bankasürans alanındaki başarılarımızı Şeker Sigorta olarak da sürdüreceğiz.”