ERGO’m Mobil ile kasko poliçeleri artık cepte
ERGO’m Mobil ile kasko poliçeleri artık cepte

ERGO’m Mobil ile kasko poliçeleri artık cepte

ERGO’m Mobil yepyeni imkanlar sunmaya devam ediyor. ERGO’m Mobil uygulamasını yükleyen ERGO acenteleri, hızlı teklif özelliği sayesinde bulundukları yer ve zamanda kasko teklifi alıp, aldığı teklifin detaylarına bakıp, teklifi anında poliçeleştirerek, hızlıca aksiyon alabiliyorlar.

ERGO Türkiye, çağımızı etkisi altına alan ve hayatımıza her geçen gün hızla dahil olan teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek, İş Ortaklarına yaşattığı dijital deneyimi güçlendiriyor. Geçtiğimiz yıl piyasaya sunulan ve acente penetrasyonu yüzde 80’e ulaşan dijital uygulama ERGO’m Mobil yenilenerek, acentelerin satış performansını yükseltmeyi ve etkin acente deneyimini zenginleştirmeyi hedefliyor.

ERGO’m Mobil’in yeni versiyonu, artık acentelere kasko poliçelerini cep telefonları üzerinden kesme ve müşterileri ile mail yoluyla paylaşabilme imkanı sunuyor. Belirli meslek gruplarına özel olarak belirlenen kasko poliçelerinde yüzde 10’a kadar indirim imkanı da ERGO’m Mobil ile uygulanabiliyor.

ERGO’m Mobil ile acenteler yıllık, aylık ve günlük üretim özetini görüntülerken, ürün ve branş bazında üretim detaylarını incelebiliyor. Yaklaşan yenilemeler, yenilenen ve yenilenmeyen poliçeler uygulama üzerinden görülebiliyor ve poliçelere dair tahsilat durumu takip edilebiliyor. Bununla beraber ERGO acenteleri hasar dosyalarına ilişkin tüm detaylara uygulama üzerinden ulaşabiliyor, hasar dosyasına ilişkin iletilmesi gereken bir evrak var ise direkt hasar dosya sorumlularına uygulama üzerinden  gönderebiliyor.

İleri tarihli tanzim poliçelerinin de dahil olduğu günlük üretimleri, üretim değişimleri, dinamik komisyondaki yerini ve yenilemesi gelen poliçelerini anında görüntüleyebilen ERGO acenteleri, uygulamayı cep telefonuna indirdikten sonra, kendi oluşturdukları şifre ile uygulamaya giriş yapabiliyor, isterlerse kullanım hakkını çalışanlarına da verebiliyor. Üstelik görev ataması yaparak, teklifi kullanıcılarına da yönlendirebiliyor.

ERGO Acenteleri kendilerine özel kampanyaları, yıldız yarışındaki sıralamaları ve skor puanlarını ERGO’m Mobil üzerinden takip ederek, performanslarını daha etkin bir şekilde yönetebiliyor.