Fundacion MAPFRE’den bilimsel araştırmalara büyük destek
Fundacion MAPFRE’den bilimsel araştırmalara büyük destek

Fundacion MAPFRE’den bilimsel araştırmalara büyük destek

Fundacion MAPFRE’nin, araştırma projelerine maddi destek sağlamak için her yıl düzenlediği Ignacio Hernando de Larramendi Araştırma Bağış Programı’nın 2019 başvuruları dünya genelinde kabul edilmeye başlandı. Vakıf bu yıl; ‘Sağlık Teşvik’ ve ‘Sigortacılık ve Sosyal Güvenlik’ alanlarındaki araştırmalara toplamda 315 bin Euro katkı sağlayacak.

Fundacion MAPFRE, akademik veya profesyonel alanda çalışmalar yapan araştırmacılara yönelik desteklerini de sürdürüyor. Bu amaçla farklı bağış programları düzenleyen Vakıf, Ignacio Hernando de Larramendi Araştırma Bağış Programı’nın 2019 başvurularını kabul etmeye başladı.

Sağlık Teşvik, Sigorta ve Sosyal Güvenlik Alanlarında Toplam 315 bin Euro Destek

Fundacion MAPFRE’nin ilk başkanı onuruna düzenlenen, “Ignacio Hernando de Larramendi Araştırma Bağış Programı”nda, sağlık teşvik ile sigortacılık ve sosyal güvenlik alanlarında gerçekleştirilen projelere maddi destek sağlanıyor. Sağlık Teşvik Alanı’nda, “Alışkanlık Değişikliği Stratejileri: Obezitenin Önlenmesi ve Fiziksel Aktivitenin Artırılması”, “Hasta Eğitimi”, “Fiziksel Yaralanma Değerlendirmesi” ve “Sağlık Yönetimi: Klinik Kalite ve Güvenliği” konularında çalışma gerçekleştiren araştırmacılara, araştırma başına 30 bin Euro’ya kadar, toplamda 240 bin Euro’ya kadar destek veriliyor. 21. Yüzyılın Zorlukları; ‘‘Sigorta’’ ve ‘‘Sosyal Refah” konularına odaklanan araştırmaların kabul edildiği Sigortacılık ve Sosyal Güvenlik Alanı’nda ise araştırma başına 15 bin Euro’ya kadar, toplamda 75 bin Euro’ya kadar katkı sağlanıyor. Her iki alanda toplamda 315 bin Euro maddi destek sağlanan programın son başvuru tarihi ise 14 Ekim 2019.

 

Dünyanın tüm ülkelerinden yapılan başvuruların kabul edildiği Fundacion MAPFRE Ignacio Hernando de Larramendi Araştırma Bağış Programı hakkında daha detaylı bilgi edinmek ve başvuru yapmak için www.fundacionmapfre.org/grants2019 adresi ziyaret edilebilir.