HDI Sigorta, Milli Binici Burak Alparslan ile gençlere ve spora destek için buluştu
HDI Sigorta, Milli Binici Burak Alparslan ile gençlere ve spora destek için buluştu

HDI Sigorta, Milli Binici Burak Alparslan ile gençlere ve spora destek için buluştu

Uzun yıllardır Türk sporuna ve sporcusuna verdiği destekler ile adından sık sık söz ettiren HDI Sigorta, dün akşam Balkan Şampiyonu Burak Alparslan ile sponsorluk anlaşmalarını ve milli binicinin başarılarını kutladı.

HDI Sigorta geçtiğimiz günlerde yeni bir branşa daha imza atarak, ilk kez bireysel mücadele eden bir sporcuya destek olmuş, genç milli binici Burak Alparslan’ın sponsorluğunu üstlenmişti.


Bu birlikteliği kutlamak amacıyla dün akşam Çırağan Palace’ta bir araya gelindi.
HDI Sigorta Üst Düzey Yöneticileri, İstanbul Vali Yardımcısı Özlem Bozkurt Gevrek, Türkiye Binicilik Federasyonu ve İstanbul Atlı Spor Kulübü başta olmak üzere spor camiasından isimlerin katıldığı davette, gençlerin erken yaşta spora yönlendirilmesi ve alanlarında faaliyetlerin güçlendirilmesi adına gelecek desteklerin önemine dikkat çekildi.

Milli Binici Burak Alparslan konuşmasında ‘‘Bir Türk genci olarak ülkemi yalnızca sporda değil
her alanda en iyi şekilde temsil edebilmek için çok çabalıyorum. Bu yolda HDI Sigorta’nın
desteği benim için çok kıymetli, başta Ceyhan Bey olmak üzere HDI Sigorta Ailesine
teşekkürlerimi sunuyorum.’’ dedi. Birçok spor dalı ve farklı liglerde mücadele eden takımlara verdikleri destek ile Sporun Sigortası olarak anılmalarına dair memnuniyetini dile getiren
HDI Sigorta Genel Müdürü Ceyhan Hancıoğlu, ‘‘Burak’ın azmi ve isteği bizleri çok heyecanlandırıyor. Küçük yaşına rağmen elde ettiği büyük başarıları yenileriyle taçlandıracağından eminiz. Dilerim mücadelesi gençlerimize umut ve örnek olur.’’ ifadelerini kullandı.