MAPFRE Sigorta Ayrıcalıklı Hizmetleriyle Fark Yaratıyor!
MAPFRE Sigorta Ayrıcalıklı Hizmetleriyle Fark Yaratıyor!

MAPFRE Sigorta Ayrıcalıklı Hizmetleriyle Fark Yaratıyor!

Önceliği her zaman müşteri odaklılık olan MAPFRE Sigorta, müşterilerinin memnuniyeti için fırsatlar sunmaya devam ediyor.

MAPFRE Sigorta müşterilerinin her anında yanında olmayı hedefleyerek sağlık, araç bakım, yaşam tarzı, güvenlik gibi çeşitli alanlarda özel olarak tasarlanan ayrıcalıkları sigortalılarına ücretsiz olarak sunuyor.

Ücretsiz Araç Bakım Paketiniz MAPFRE Sigorta’dan

Platinum ve Gold segmentindeki müşteriler, vadesi biten kasko poliçelerini yenilediklerinde kendileri için hazırlanan özel paketlerden yararlanabiliyorlar. İç-dış araç yıkama, araç check-up, periyodik bakım işçiliği, araç dezenfeksiyonu gibi hizmetlerden ücretsiz olarak faydalanabiliyorlar. Bu hizmetlere MAPFRE GO üzerinden kolayca randevu oluşturup ulaşabiliyorlar.

Evinizin Güvenliğinde Ayrıcalığı MAPFRE Sigorta ile Yaşayın

MAPFRE Go üzerinden konut poliçesi olan Platinum ve Gold segmentindeki sigortalılar da Pronet Panik Butonu hizmetini ücretsiz olarak alıyorlar. Sadece MAPFRE Sigorta’nın sunduğu bu hizmet ile uygulama üzerinden Pronet acil butonuna basıldığında, 10 saniye içerisinde sigortalıya ulaşılıyor ve bulunduğu konuma acil durum ekipleri yönlendiriliyor.

MAPFRE Sigorta ile Gastro Club Ayrıcalıklarının Sahibi Olun

MAPFRE Sigorta, Türkiye’nin en büyük sadakat platformu ve restoran ayrıcalıkları kulübü Gastro Club üzerinden Platinum, Gold ve Silver segmentteki sigortalılarına özel indirimler ve ayrıcalıklar sunuyor. Süpermarket, Gym, SPA, güzellik merkezi, giyim, yemek, restoran harcamalarında %50’ye varan indirimler, 7/24 canlı yardım hattı ve konsiyerj hizmeti gibi geniş bir yelpazede avantajlar sağlanıyor.

Kaskoda Yenileme Dönemi İndirimleriyle Beraber Geliyor

Tüm bunlarla birlikte kaskoda vadesi biten ve poliçesini yenileyen Platinum segmentteki sigortalılar  %10, Gold segmentteki sigortalılar ise %5 indirimden faydalanıyorlar.