BEST yayınları şimdi yeni formatı ile BEST Dijital’de
BEST yayınları şimdi yeni formatı ile BEST Dijital’de

BEST yayınları şimdi yeni formatı ile BEST Dijital’de

BEST Yayıncılık, dijital yayıncılık alanında önemli bir adım atarak bünyesindeki dergileri online platforma taşıdı. Sigorta ve emeklilik sektörü ile ilgili tüm gelişmeleri okuyucularına aktaran BEST, BEST Acente, Banka & Sigorta ve TurkInsurance dergilerine artık tek tıkla dijital olarak ulaşmak mümkün olacak.

2004 yılının Şubat ayında faaliyetlerine başlayan ve 15 yıldır sektörde önemli bir yer edinen BEST Yayıncılık; dijital alanda önemli bir atılım yaparak BEST, BEST Acente, Banka & Sigorta ve TurkInsurance dergilerini dijital platform üzerinden okuyucularının beğenisine sundu. Geçtiğimiz yılın Ekim ayında dijital platformda yer almaya başlayan BEST yayınları, bundan böyle yayın hayatına hem basılı olarak hem de online olarak devam edecek. Okuyucular, derginin dijital versiyonuna www.bestdijital.net adresinden kolayca ulaşabilecek.

Dergilerini online platformda dijital olarak yayınlamaya başlayan BEST Yayıncılık, bu sayede dijital dergicilik alanında da önemli bir adım atmış oldu. Dijital platformdaki dergileri inceleyen okuyucuları, basılı yayına ek olarak dergilerin pek çok sayfasında birbirinden ilginç interaktif içerikler de bekliyor. Görüşlü haberler, video ve hareketli görseller, merak uyandıran ses dosyaları, anketler ve daha pek çok dijital hareket ile haber okumak artık yeni bir boyut kazanıyor. Yeni dijital platformunda yer almaya başlayan BEST yayınları, bu sayede okuyucularına klasik dergi okuma eyleminin yanı sıra oldukça farklı ve ilgi çekici bir deneyim sunmuş oluyor.

Bestdijital.net adresi üzerinden bireysel abonelerine ulaşacak olan BEST Yayıncılık dergileri, ayrıca yeni formatı sayesinde kurumsal bağlamda da okuyucularına kişiselleştirilmiş bir içerik dünyası sunacak. Bireysel ve kurumsal abonelerine yönelik özelleştirilmiş ara yüzleri ile okuyucularına zengin bir dergilik deneyimi sunmayı hedefleyen www.bestdijital.net sayesinde, bilgiye ulaşmak artık okuyucuların için çok daha kolay. 

BEST Dijital Dergilik Platformu hakkında daha fazla bilgi edinmek için www.bestdijital.net adresini ziyaret edebilirsiniz.