HDI Sigorta, Fenerbahçe Erkek Voleybol Takımı’nın isim ve göğüs sponsoru oldu
HDI Sigorta, Fenerbahçe Erkek Voleybol Takımı’nın isim ve göğüs sponsoru oldu

HDI Sigorta, Fenerbahçe Erkek Voleybol Takımı’nın isim ve göğüs sponsoru oldu

HDI Sigorta, voleybolu hem kadın hem de erkek branşlarında ülke sporunda ve dünyada önemli bir noktaya taşıyan Fenerbahçe ile Erkek Voleybol takımı isim ve göğüs sponsorluk anlaşması imzaladı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Yönetim Kurulu Üyelerinin hazır bulunduğu imza töreninde Fenerbahçe Başkan Yardımcısı Burhan Karaçam, HDI Sigorta Genel Müdürü Ceyhan Hancıoğlu ile Erkek Voleybol Takımı kaptanı Ulaş Kıyak ve başarılı smaçör Salvador Hidalgo Oliva basın toplantısına katılım gösterdi. 

Fenerbahçe Başkan Yardımcısı Burhan Karaçam: HDI Sigorta’nın bu güçlü yol arkadaşlığının artarak devam edeceğini inanıyorum


 İlk olarak söz alan Fenerbahçe Başkan Yardımcısı Burhan Karaçam, “HDI Sigorta, geçen sene çok zor şartlar altında devraldığımız Kulübümüzün yönetiminde mali konularda bize destek veren en önemli kuruşlardan bir tanesi olarak öne çıktı. Tüm tesislerimizin sigortalarını geçen seneki sponsorluk anlaşmamızla HDI Sigorta üstlenmişti. Bu sene de bu kapsamı daha da genişlettik. HDI bu sefer Erkek Voleybol Takımımızın hem isim hem de göğüs sponsoru oldu. HDI Sigorta’nın bu güçlü yol arkadaşlığının artarak devam edeceğine ve çok daha büyük başarılara ulaşacağımıza inanıyorum. O yüzden Genel Müdür Ceyhan Hancıoğlu’na çok teşekkür ediyorum.” dedi.
 
Fenerbahçe Başkan Yardımcısı Burhan Karaçam: Ceyhan Hancıoğlu, Kulübümüz için son derece önemli olan Fener Ol kampanyamızın gönüllülerinden biri


 HDI Sigorta Genel Müdürü Ceyhan Hancıoğlu’nun Fener Ol gönüllüsü olduğunu hatırlatan Burhan Karaçam, “Ceyhan Bey’in geçen seneden bu yana benim de Fenerbahçe’deki deneyimim içinde çok özel bir yeri var, değinmeden geçemeyeceğim. Kendisi, Kulübümüz için son derece önemli olan Fener Ol kampanyamızın gönüllülerinden biri. Yetkili bölge yöneticilerimizden biri olarak Fener Ol kampanyamızın geçen sene aralık ayından bu yana içinde. Çok değerli katkıları oldu.” şeklinde konuştu.