Chubb Türkiye’den önemli atama
Chubb Türkiye’den önemli atama

Chubb Türkiye’den önemli atama

Chubb’ın Türkiye ofisinden bir isim bölgesel bir göreve getirildi.

Chubb Türkiye Siber ve Finansal Sigortalar Underwriterı Koray Siper, Chubb Avrasya & Afrika Kıdemli Siber Risk Uzmanı olarak atandı.

Aralık 2015’te Chubb Türkiye ailesine katılan Siper yeni pozisyonunda Chubb’ın Ortadoğu, Pakistan, Afrika, Rusya ve Türkiye’de bulunan ekipleri için teknik eğitim, ürün yönetimi, iş geliştirme, satış ve underwriting desteği verilmesi ile proje yönetiminden, ayrıca Avrasya ve Afrika bölgesindeki Chubb ofislerinde Chubb’ın global siber stratejisinin uygulanmasından sorumlu olacak. Koray Siper yeni görevini Chubb’ın Londra ofisinden yürütecek.

Türkiye bölgesel üs
Chubb Türkiye Ülke Başkanı Emre Buğday şöyle konuştu: “Koray Siper göreve başladığı ilk günden bu yana, ekibiyle birlikte önemli başarılara imza attı, yeni görevinde de çıtayı daha yükseğe taşıyacağına eminim. Türkiye’deki siber risk sigorta başarımızı Avrasya ve Afrika’ya da yayacaktır. Chubb, Türkiye’de tam 10 yıldır hız kesmeden faaliyetlerini sürdürüyor, emin adımlarla ilerliyor. Son yıllarda birçok çalışma arkadaşımız sorumluluk alanlarını genişleterek global veya bölgesel görevlere atandı. Chubb Türkiye, Chubb dünyasında bölgesel bir üs konumuna geldi ve bu da bizi gururlandırıyor.”