'Mahallenizin Sigortacısı' Sigorta Cini tüm ürünleriyle Eskişehirlilere hizmet veriyor
'Mahallenizin Sigortacısı' Sigorta Cini tüm ürünleriyle Eskişehirlilere hizmet veriyor

'Mahallenizin Sigortacısı' Sigorta Cini tüm ürünleriyle Eskişehirlilere hizmet veriyor

Türkiye’nin ilk perakende sigorta zinciri Sigorta Cini, Türkiye’nin 19 ilinde 24 farklı sigorta şirketi ile kasko ve trafik sigortasından, hayat ve sağlık sigortasına, DASK’tan KOBİ’lerin ihtiyaçlarına özel sigorta poliçelerine kadar kişilerin ihtiyaç duyduğu tüm poliçelere bünyesindeki sigorta şirketleri ile çözüm üretiyor.

“Mahallenizin Sigortacısı” sloganıyla, arkasındaki 175 yıllık deneyimi ile yatırımları ve büyümesini sürdüren Sigorta Cini, tüm bireylere ihtiyaç duydukları anda, ihtiyaç duydukları sigorta ürününü, adres adres dolaşmadan tek bir çatı altında buluşturuyor. Kişiler, kendi mahallelerindeki sigorta uzmanlarıyla yüz yüze görüşerek ihtiyaçlarına çözüm bulabiliyor. Sigorta Cini; ayrıca dijital kanalları, 7/24 hizmet veren destek hattıyla sürekli ulaşılabilir bir hizmet sunuyor.

Sigorta Cini Genel Müdürü Erdem Aydınlı, “Eskişehirli müşterilerimizin ihtiyaçlarına en uygun sigorta ürününü belirleyerek Türkiye’nin en güvenilir sigorta şirketlerinden ücretsiz sigorta danışmanlık hizmeti veriyoruz.” diyerek sigortaya ihtiyacı olan herkesi mağazaya beklediklerini aktardı. Erdem Aydınlı sözlerine; “Özellikle de ekonomik olarak zorlandığımız, çalkantılı dönemlerde sigortanın ilk tasarruf yapılacak yerlerden biri olmadığını, tam tersine bu dönemlerde sigorta yapılması gerektiğini müşterilerimize anlatmak istiyoruz. Çünkü böyle dönemlerde varlıklarımızın başına bir iş geldiği zaman bunları yerine koymak daha da zorlaşıyor.

Bizim Sigorta Cini olarak bir misyonumuz var. Bu misyonumuz sigorta ihtiyacını ortaya çıkartmak ve sigorta ihtiyacını özellikle ailelere anlatmak. Bunu yaparken de farklı bir modelle yapmayı düşündük. Türkiye'de ilk defa ve halen sadece bizim uyguladığımız sigorta mağazacılığı konseptiyle yola çıktık. Büyümenin yanı sıra yeni kanal ve iş modellerine yatırım yaparak sektörün ilklerinden olmak önceliklerimizin başında geliyor. Böylece, Türkiye’nin en kolay erişilebilir ve yüksek hizmet kalitesi sunan sigorta dağıtım ağı olmayı hedefliyoruz” diye devam etti.

Eskişehirlilerin Sigorta İhtiyaçları İçin En Doğru Adres Sigorta Cini

 Sigorta Cini olarak; biri hayat/emeklilik (NN Hayat ve Emeklilik) 23’si de hayat dışından (elementer) olmak üzere tam 24 sigorta şirketle müşterilerine hizmet verdiğine değinen Sigorta Cini Genel Müdürü Erdem Aydınlı; “Diğer bir deyişle tüketiciler söz konusu şirketlerin tüm ürünlerini Sigorta Cini mağazalarından satın alabiliyor. Hayat dışında birlikte çalıştığımız 23 şirket, toplam prim üretimi bakımından satışını yaptığımız sigorta şirketlerinin pazar payı düşünüldüğünde sektörün yüzde 80’ini karşılamaktadır. Şirket çeşitliliği nedeniyle ürün gamımız ve fiyat alternatiflerimiz de oldukça geniş. KOBİ’ler, araçlarının kasko ve trafik sigortalarına, iş yerleri ve üretim tesisleri için gerekli sigortalara, çalışanları için sağlık ve kritik hastalıklar sigortalarına kadar ihtiyaç duydukları tüm ürünleri mağazalarımızda bulabiliyorlar. Hatta KOBİ’lerin gün geçtikçe artan siber risklere karşı sigortaları da Sigorta Cini aracılığıyla satın alabilmeleri mümkün. Sigorta uzmanlarımızla en uygun poliçeleri farklı şirketlerden bir araya getirip sizin için en avantajlı paket haline getiriyoruz. Uluslararası bir şirketin ve satış sonrası hizmetlerin gücünü KOBİ’lerimize sunarak, onların ihtiyaçlarına uygun onlara özel paketler oluşturuyoruz” dedi.