Remed markalarından Remed Health Özbekistan'da 
Remed markalarından Remed Health Özbekistan'da 

Remed markalarından Remed Health Özbekistan'da 

Remed’in sağlık turizmi alanında faaliyet gösteren markası Remed Health, Türkiye ve Özbekistan arasındaki sağlık ve sağlık turizmi faaliyetlerini ve iş birliğini geliştirmek amacıyla 3-4 Aralık 2019 tarihinde Taşkent-Özbekistan'da gerçekleşen Özbek-Türk Sağlık İş Forumu'nun davetlileri arasında yer aldı. 

Birçok etkinlik ve ikili görüşmelerin yapıldığı, iki dost ve kardeş ülkenin kamu ve özel kuruluşları arasında sağlık alanında anlaşmaların imzalandığı forumda Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca ve Özbekistan Sağlık Bakanı Dr. Alisher Shadmanov, Remed Health standını ziyaret ederek Remed Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Selçuk Tiftik ve CIS Bölgesi Genel Müdürü Dr. Müslim Alihan ile görüştü.

Remed Assistance’tan sağlık turizmine 
Her yıl giderek daha fazla hasta, özellikle Onkoloji, Tüp Bebek, Diş Tedavileri ve Kozmetik Cerrahi alanlarında tedavi için ülkemizi tercih ediyor. 

Nitelikli doktorları ve sağlık personeli, uluslararası standartlarda en ileri teknolojiye sahip akreditasyonlu hastaneleri ile dünyanın önde gelen sağlık destinasyonlarından biri haline gelen Türkiye'de her yıl 500.000'den fazla uluslararası hasta tedavi ediliyor. 

Remed, 1993 yılından bu yana asistans sektöründe seyahat, sağlık, yol, konut yardım ve ikame araç dahil tüm branşlarda hizmet sunmanın yanı sıra, Remed Health markasıyla sağlık turizmi alanında da faaliyet gösteriyor, medikal asistans alanında edindiği bilgi ve tecrübe ile Remed Health markasıyla yurtdışından Türkiye’ye gelen hastalara kişiye özel, üst düzey hizmet sunuyor.