AXA Sigorta Gelecek Fakültesi ilk mezunlarını verdi
AXA Sigorta Gelecek Fakültesi ilk mezunlarını verdi

AXA Sigorta Gelecek Fakültesi ilk mezunlarını verdi

AXA Sigorta’nın dağıtım kanalını daha da güçlendirmek ve acentelerin yeni nesil üyelerini geleceğe hazırlamak amacıyla 2019 yılının Eylül ayında başlattığı Gelecek Fakültesi ilk mezunlarını verdi. Türkiye’de benzeri olmayan ve liderlik, zaman yönetimi, dijital pazarlama, risk danışmanlığı gibi pek çok farklı konuda online ve sınıf içi uygulamalı eğitimlerin verildiği programda AXA Sigorta yöneticileri de katılımcılara mentorluk verdi.

AXA Sigorta, profesyonel sigorta acentelerinin sürdürülebilirliğini sağlamak ve AXA dağıtım kanalının gücünü uzun vadede de artırmak için hayata geçirdiği “Gelecek Fakültesi”nden eğitim alan 41 kişi programı başarıyla tamamlayarak mezun oldu.

İçerik planlamasında Boğaziçi Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi’nden destek alınan program kapsamında katılımcılara dijital pazarlamadan, zaman yönetimine, liderlikten ürün yolculuğuna, sigorta satış pazarlamasından risk danışmanlığına kadar pek çok konuda sınıf içi ve online olmak üzere farklı eğitimler verildi. Programda akademisyenlerin yanı sıra AXA Sigorta Genişletilmiş İcra Kurulu da mentor ve eğitmen olarak programda aktif olarak yer aldı; teknik, satış ve hasar konuları yöneticiler tarafından sektörde ilk kez sınıf içinde uygulamalı ve gerçek olaylar üzerinden anlatıldı.

AXA Sigorta Satış ve Pazarlama Başkanı ve İcra Kurulu Üyesi Firuzan İşcan, “Bu fikir ilk ortaya çıktığı günden beri nasıl fark yaratabileceğimizi ve tecrübeyi nasıl sürekli kılabileceğimizi detaylıca değerlendirdik. İki yıla yakın süredir devam ettiğimiz acente ve bölge toplantılarımızda da acentelerimizle yüz yüze görüşerek beklentilerini dinledik. Buna ek olarak potansiyel katılımcıların ihtiyaçlarını anlamamızı sağlayacak odak grupları düzenledik. Oldukça kapsamlı bir içeriği olan ve adeta bir yüksek lisans programı gibi kurguladığımız bu program, katılımcılar kadar bizler için de bir öğrenme, gelişim ve geleceğe hazırlık süreci oldu. Boğaziçi Üniversitesi iş birliğiyle hayata geçirdiğimiz Gelecek Fakültesi programımızla mezun olan 41 başarılı öğrencimizle gurur duyuyoruz. Yeni dönemde bizlere dahil olacak katılımcılarımızı da heyecanla bekliyoruz. Bu programın uzun vadede sektörümüzün gelişimine çok değerli katkıları olacağından eminim” dedi.