İMECE Destek Danışmanlık, iş süreçlerine işlevsel yenilikler getiriyor
İMECE Destek Danışmanlık, iş süreçlerine işlevsel yenilikler getiriyor

İMECE Destek Danışmanlık, iş süreçlerine işlevsel yenilikler getiriyor

İMECE Destek Danışmanlık, sektördeki uygulamalarına ve iş süreçlerine işlevsel yenilikler getirerek organizasyon yapılanmasını güncelledi. İMECE Destek Yönetim Ekibi, yeni yapılanmaları ve hizmetleri hakkında açıklamalarda bulundu. Şirketten yapılan açıklamada şunlar kaydedildi:

“Bünyemize katılan İş geliştirme & Pazarlama Birimi, İmece’nin diğer bölüm yöneticileri ile yaptığı ortak akıl paylaşımları toplantılarında ortaya koyduğu, fark yaratan yeni branş ve ürünlerle sektördeki yerimizi sağlamlaştırma hedefiyle çalışmalarını gerçekleştirmektedir.

Vizyonumuz ‘inovasyon yoksa varlığınız sürdürülebilir değildir’ yönündedir. Bu kapsamda hizmet verdiğimiz sigorta şirketlerinin de piyasa koşullarında temeli aynı ürünlerde farklılaşmaya verdikleri önemi çok net görüyoruz. Dolayısıyla yeni ürün ve hizmet geliştirme çalışmalarımızda, beyin fırtınası seanslarımızı tabiri yerinde ise gökyüzümüz olmadan gerçekleştiriyoruz.

Günümüzdeki hızlı değişim ortamında, zihinlerde doğru pazarlama iletişimi ile ayırt edici bir algı oluşturmak gerekliliğinden hareketle, değişen talepleri anlamaya ve buna uygun ürünler hayata geçirmeye özel önem veriyoruz. Ajandalarımızın en başına bu önemi ürün, süreç ve iş yapış şekillerimize daha çok yansıtabilmeyi koymuş durumdayız.

360 derece bakış açısıyla, müşteri, sigorta şirketi ve hizmet sağlayıcılarımızı önemseyerek, var olmanın kıymetini de bilerek, hızla değişen ihtiyaçlara ayak uydurabilen projelerle etkinliklerimizi pekiştirme yolunda ilerliyoruz. Sektörde başarıyı devamlı kılmanın yolu paydaşların yanında olmaktan geçiyor. Çözüm ortaklarımızla kurduğumuz yakın iletişim sayesinde olumlu değişim deneyimi elde ediyoruz.

Ürün tasarlarken yaklaşımımız kişi ihtiyaçlarını ve içinde bulunduğumuz süreci analiz ederek, en doğru ürünü sunmak yönünde. Pazar koşullarına göre şekillendirme odağında stratejik amaçlarımızı gerçek değişikliklere dönüştürecek çerçevedeki çalışmalarımızın sonuçlarından çıkan ürün ve hizmetlerimizle ilgili özet bilgileri gururla duyurmak isteriz;

 Psikolojik ilk yardım paketi

Bu paket 3 oturumdan oluşuyor. Öncelikle bireyin ön değerlendirmesi yapılıyor, bu kriz anlarında verilen tepkilerin ölçülmesi ile diğer oturumlarda izlenecek yol haritasının belirlenmesinde önemli. Yol haritası ve yöntem belirlendikten sonra, doğru noktalara değinilerek kişinin kendisini değerli, anlaşılmış, güvende hissetmesine katkıda bulunuluyor. Bireyler bu seansta kendilerini rahatlamış hissediyorlar. Gerçekleşmiş kriz anlarının yarattığı psikolojik travma etkisi temel güvenlik duygusunun tesis edilmesine olanak sağlayacak bir ortamı kolaylaştırıyor. Yapılan bu ilk yardım müdahalesi eğer amacına ulaşmışsa sonlandırılıyor, ihtiyaca göre ilave seanslar planlanabiliyor.

Bebek Akademisi

Hamilelik bir kadın için en özel süreçlerden bir tanesi. Bir taraftan heyecanla bebeğinizi kucağınıza almayı hayal ederken diğer taraftan hayatınıza giren minik yavrunuzla yaşamınızda nelerin değişeceğini tahmin etmek, buna uygun şekilde planlama yapmak ilk kez anne olacaklar için oldukça zor. Bu kapsamda bebek akademisi paketimiz, hamilelikte bebek alışverişi için doğru listeyi oluşturmanız, hangi ürünü nereden alacağınız, bebeğinizin dönemine uygun olarak nelere daha çok ihtiyaç duyacağınız konusunda sizlerin en önemli destekçisi haline geliyor.

Bebeğinizi büyütme serüveninizde ihtiyaç duyabileceğiniz ön tıbbi danışmanlık ile kendinizi daha iyi hissedebiliyorsunuz. Ayrıca bebeğinizin gelişim takibi uluslararası kabul görmüş persentil eğrileri üzerinden yapılarak, ebeveynlik yolculuğuna eşlik eden bir yol arkadaşlığı sunuluyor.

Doğum Ürünü

Bekleme süresinin olmadığı, kişinin hamileliğinin ilk ayında ya da üçer aylık dönemlerinde satın alabileceği, doğum sürecine kadar tüm tahlil/tetkiklerin ve acil sağlık giderlerinin kapsam dahilinde olduğu bir sigorta ürünüdür. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ve İMECE ile anlaşmalı özel sağlık kuruluşlarında sigorta süresi içinde hizmet verilmektedir.

Online Psikolog ve Online Diyetisyen Teminatları

İçinde bulunduğumuz pandemi süreci sebebiyle kişilerin evden çalışma ve evden eğitim döneminde en çok ihtiyaç duyulan iki teminatı da ürünlerimize ekledik. Online Psikolog Teminatı kapsamında bireysel danışmanlık, aile danışmanlığı, ebeveyn danışmanlığı, sağlıklı yaşam danışmanlığı gibi hizmetlerin yanı sıra psikolojik ilk yardım olarak adlandırdığımız terör saldırıları, savaşlar, şiddet, travmatik olaylar, kazalar ve doğal afetler sonucunda acı çeken ya da desteğe ve yardıma ihtiyaç duyan kişilere de alanında uzman kişiler tarafından sunulan destekleyici yardım paketlerimiz bulunmakta.

Online Diyetisyen Teminatı kapsamında ise sağlıklı kilo verme, sağlıklı kilo alma, kilo koruma ve sağlıklı beslenme ile çölyak, diyabet, kalp damar hastalıkları, kanser, mide hastalıkları gibi hastalıklarda özel beslenme diyetlerinin alanında uzman kişiler tarafından sunulduğu paketlerimizi oluşturduk.”