Her ilden sigortacı, en uygun poliçe Bisigortaci.com'da
Her ilden sigortacı, en uygun poliçe Bisigortaci.com'da

Her ilden sigortacı, en uygun poliçe Bisigortaci.com'da

Dijitalleşen dünyada sigorta sektörünün de bu duruma kayıtsız kalması mümkün değil. Sigortacılık hizmetleri artık online olarak da sunuluyor ve acenteler, hem bilinirliğini artırmak hem de müşteri portföyünü geliştirmek için dijital platformları etkin olarak kullanıyor. Sigortacılar ile sigorta poliçesi yaptıracakları buluşturmayı amaçlayan online pazaryeri bisigortaci.com ise internet ortamına taşınan sigortacılık anlayışına yeni bir boyut getiriyor.

Hizmet vermeye başladığı andan itibaren üye sigortacı sayısı hızla artan bisigortaci.com,  internet üzerinden sigorta arayışında olanların kendisine en yakın sigorta danışmanına ulaşmasını sağlıyor. Site ziyaretçileri, sorularına güvenilir sigortacılardan, hızlı yanıt alıyor ve kendisi için en doğru poliçeye ulaşabiliyor. Yapısıyla Türkiye'de bir ilk olan bisigortaci.com, sunduğu online teklif hizmeti ile

sigorta bilincinin yaygınlaşmasını da katkıda bulunuyor.

bisigortaci.com'a üye olmak çok avantajlı

2017'de tüm Türkiye'yi kapsamayı hedefleyen bisigortaci.com, sigortacılara yıl sonuna

kadar indirimli üyelik fırsatı veriyor. bisigortaci.com, düşük maliyetli üyelik opsiyonları ile acentelere; kendi sitesini kurma maliyetine katlanmadan, müşteri portföylerini genişletme ve satış rakamlarını artırma imkanı yaratıyor. Sisteme üye sigortacılar, oluşturdukları profilleri ile potansiyel müşterilerine direkt ulaşabiliyor. bisigortaci.com'a yıl sonuna kadar üyelik yapan acenteler, 15 ay boyunca indirimli fiyatlardan yararlanabilecek.

En yakın sigortacı nerede?

Klasikleşmiş sigortacılık anlayışını değiştiren bisigortaci.com, kullanıcılarana hem online hem yüz yüze iletişim kurmalarını sağlıyor.  Kişiler; Güvenilir ve uzman, sigortacı profillerini görüntüleyebiliyor,var olan müşteri yorumları okuyabiliyorlar ve ücretsiz olarak kendilerinden teklif alabiliyorlar. Müşterilerin, sigortacılar ile yapacakları poliçe anlaşmalarından hiçbir ücret, komisyon talep etmeyen bisigortaci.com müşterilerinden kayıt için kredi kartı bilgisi de istemiyor. Müşteriler sigortacılar  ile poliçe anlaşmalarını ise bire bir görüşerek imzalıyor.

Her ilden sigortacılar bisigortaci.com'da

Bisigortaci.com’un proje yöneticisi Metin Öngüç, sistemin üyelerine düşük maliyetle portföylerini geliştirme, satış rakamlarını yükseltme , hizmet çeşitliliğini artırma gibi birçok avantaj yarattığını belirterek şunları söylüyor: 'Sigortacıların hizmet alanını genişletirken,müşterilerin de güvenilir sigortacılardan en uygun fiyatlı poliçe ve kaliteli hizmet almalarını sağlıyoruz. Kullanıcılar sistemde, sigorta acentelerinden ziyade acentede bulunan sigortacılar ile görüşerek poliçeleşme süreçlerini yönetiyor. bisigortaci.com üzerinden sigortacılardan teklif alan kullanıcılar, kendi seçtiği sigortacı ile birebir görüşerek poliçeyi oluşturup imzalıyor. 2017'de her ilden kullanıcılara hizmet vermek hedefiyle sigortacı kayıtlarına devam ediyoruz ve avantajlardan yararlanmak isteyenleri sisteme katılmaya davet ediyoruz.''