Image

“Müşterilerimizin emeklilik yolculuğunda da yanlarında olmaya devam ediyoruz”

Emeklilik şirketleri için, rekabetin iyice arttığı sektörde sadece katılımcı sayısı ve fon büyüklüğüne odaklanmak iş yapış şekilleri açısından artık bir seçenek değil. Esas olan, yeni müşteri kazanımı kadar, mevcut müşterilerin de sadakatini sağlayarak uzun yıllar karşılıklı güven ve işbirliğine dayanan bir yol haritası planlamak.


Emeklilik dönemi ile birlikte insan hayatında finansal olduğu kadar, sosyal ve psikolojik olarak da hazırlanılması gereken yeni bir süreç başlıyor. Bu noktada emeklilik şirketlerinin farklılaşması adına, katılımcıların sistemden emekli olduktan sonra da sistem içinde kalmalarını sağlamak, hayatlarını kolaylaştıracak kişiselleştirilmiş hizmet sunarak memnuniyeti artırmak oldukça önemli.  

Biz Allianz Türkiye olarak, müşterilerimizin hayatlarının her evresinde onların yanında olduğumuzu belirten “Allianz Seninle”yi mottomuz olarak belirlemiş bir kurumuz. Müşterilerimizin emeklilik yolculuğunda da yanlarında olmaya devam ediyoruz. Bu amaçla uyguladığımız bir bağlılık programımız var. BES’te emeklilik hakkı kazanan müşterilerimizin sistemde kalıcılığını sağlamak amacıyla da Allianz Emekli Dünyası adını verdiğimiz bir program başlattık. Bu program ile ileri yaşlarda artan sağlık hizmetleri konusunda destek vermenin yanı sıra kişilerin emeklilik dönemi tasarruflarını artırıcı etki sağlayacak alışveriş, sağlık, seyahat gibi giderlerini azaltıcı imkânlar sunarak ihtiyaçlarını karşılamayı amaçlıyoruz.  Müşterilerimize birikim tutarlarına göre; ‘Kolay Yaşam’, ‘Güvenli Yaşam’, ‘Rahat Yaşam’, ‘Keyifli Yaşam’, ‘Mutlu Yaşam’ olmak üzere 5 farklı pakette seçenek sunuyoruz. Paketlerde sağlıktan alışverişe, sosyal ve kültürel yaşam hizmetlerinden ulaşıma kadar birçok alanda emeklilerin hayatını kolaylaştıracak hizmetler yer alıyor. Programdan Bireysel Emeklilik Sistemi’nde emeklilik hakkını elde etmeye en fazla 60 ayı kalanlar veya emeklilik hakkını kazandığı halde bu hakkı kullanmadan birikimlerine devam edenler, aylık katkı payı ve birikim tutarına göre Allianz Emeklilik Dünyası’nın avantajlarından faydalanabiliyor.