Türk Nippon Sigorta acentelerini Mardin’e götürecek
Türk Nippon Sigorta acentelerini Mardin’e götürecek

Türk Nippon Sigorta acentelerini Mardin’e götürecek

Acentelerinin motivasyonunu her daim ön planda tutan ve yıl içerisinde acentelerine özel kampanyalar düzenlemeye devam eden Türk Nippon Sigorta pandemi sonrası gerçekleştireceği ilk gezisinin rotasını Mardin olarak belirledi.

Türk Nippon Sigorta düzenlediği kampanyalarla, her yıl olduğu gibi bu yıl da acentelerinin motivasyonunu en üst noktada tutmaya gayret gösteriyor. Acenteler için düzenlenen Ferdi Kaza Kampanyası’nda başarılı olacak acentelerini Mardin seyahati ile ödüllendireceklerini söyleyen Türk Nippon Sigorta Genel Müdürü Dr. E. Baturalp Pamukçu, odak noktası olarak belirledikleri acenteleri için bundan sonraki dönemlerde de seyahat organizasyonlarının sıkça tekrarlanacağını, düzenledikleri kampanyalarla her zaman acentelerinin nabzını tutmaya devam edeceklerini belirtti.

Türk Nippon Sigorta’nın acenteleriyle büyüyen genç, dinamik bir sigorta şirketi olduğunu vurgulayan Dr. E. Baturalp Pamukçu “Şirketimizin en önemli dağıtım kanalını acentelerimiz oluşturuyor. Üretimimizin büyük bir kısmını sağladığımız acentelerimizi iş ortaklarımız olarak görüyor ve onları her şeyden çok önemsiyoruz. Acentelerimize verdiğimiz hizmetin kalitesi bizim için her şeyden önemli. Şirket olarak mevcut uygulamalarımızın haricinde acentelerimize karşı farklılıklar yaratan uygulamalarla dinamik bir yapı oluşturduk. Bu yapı içinde acentelerimize hizmet vermeye devam ediyoruz.” dedi.

Acentelerden gelen her türlü öneriyi şirket olarak hızlıca değerlendirdiklerinin altını çizen Pamukçu, acenteleri için her zaman yenilikler yapmaya ve acentelerini her daim ayrıcalıklı kılmaya devam edeceklerini de sözlerine ekledi.