Aksigorta, BlindLook İş Birliği ile Tüm Dijital Kanallarında Engelleri Kaldırıyor
Aksigorta, BlindLook İş Birliği ile  Tüm Dijital Kanallarında Engelleri Kaldırıyor

Aksigorta, BlindLook İş Birliği ile Tüm Dijital Kanallarında Engelleri Kaldırıyor

Toplumsal sorumluluk bilinciyle çalışmalarını sürdüren Aksigorta, BlindLook ile yeni bir iş birliğini hayata geçirdi. İş birliği kapsamında Aksigorta’nın tüm dijital kanallarında görme engelliler için sesli yönlendirme özelliği başlatıldı. Bu özellik ile Aksigorta müşterilerine, kapsayıcı ve engelsiz bir dijital sigortacılık deneyimi sunacak.

Yeni nesil sigortacılık anlayışıyla müşteri odaklı çalışmalarını sürdüren Aksigorta, bu kapsamda yeni bir iş birliğini daha hayata geçirdi. Görme engelliler için özgürlükçü teknoloji deneyimleri tasarlayan BlindLook ile gerçekleştirilen iş birliği kapsamında, Aksigorta’nın tüm dijital kanallarında sesli yönlendirme özelliği başlatıldı. 

Aksigorta’nın müşteri odaklı yaklaşımları ile sigortacılık sektöründe öncü konumda olduğunun altını çizen Aksigorta Pazarlama ve Teknikten Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Metin Demirel, “Aksigorta olarak müşterilerimizin ihtiyaç ve beklentileri doğrultusunda ürün ve hizmetlerimizi devamlı olarak geliştirmeye devam ediyoruz. Bu vizyon doğrultusunda, BlindLook ile oldukça anlamlı bir iş birliği gerçekleştirdik. İş birliğimiz kapsamında, aksigorta.com.tr, online.aksigorta.com.tr ve Aksigorta Mobil uygulamasında görme engelliler için sesli yönlendirme özelliğini hayata geçirdik. BlindLook’un ses odaklı erişilebilirlik teknolojisi Sesli Simülasyon, tam ve kısmi görme engelli bireyler için ürün ve hizmetleri erişilebilir hale getiriyor; görme engelli bireylerin dijital ürün ve hizmetleri yardıma ihtiyaç duymadan bağımsızca kullanmalarına imkân sağlıyor. Böylelikle, müşterilerimize kapsayıcı ve engelsiz bir dijital sigortacılık deneyimi sunmayı hedefliyoruz. Eşit ve engelsiz bir dünyaya erişebilme hedefine katkı sağlamaktan memnuniyet duyuyoruz’’ dedi.