Allianz Türkiye, Müşteri Deneyimi Ödülleri’nde 2 ödüle birden layık görüldü
Allianz Türkiye, Müşteri Deneyimi Ödülleri’nde 2 ödüle birden layık görüldü

Allianz Türkiye, Müşteri Deneyimi Ödülleri’nde 2 ödüle birden layık görüldü

Allianz Türkiye, Müşteri Deneyimi Liderleri 2022 (CX Index Turkey) etkinliği kapsamında bu yıl ikinci kez düzenlenen Müşteri Deneyimi Ödülleri’nde, ‘Bireysel Emeklilik’ ve ‘Sağlık Sigortası’ kategorilerinin lideri oldu.

Müşteri deneyimi alanında yaptığı çalışmalarla, öncü olan ve tüm faaliyetlerinin merkezine müşteri odaklı yaklaşımı koyan Allianz Türkiye, Müşteri Deneyimi Liderleri 2022 (CX Index Turkey) etkinliği kapsamında bu yıl ikinci kez düzenlenen Müşteri Deneyimi Ödülleri’nde, Bireysel Emeklilik ve Sağlık Sigortası kategorilerinde ilk sırada yer aldı. ‘Bireysel Emeklilik’ kategorisinde ödül, Allianz Türkiye Hayat ve Emeklilik Genel Müdür Yardımcısı Fisun Koç Doğan’a verilirken; ‘Sağlık Sigortası’ kategorisinde ise Allianz Türkiye Sağlık Sigortaları Genel Müdür Yardımcısı  Okan Özdemir ödülü alan isim oldu. 

Allianz Türkiye, bireysel emeklilik müşterilerinin hayat boyu yatırım partneri olma vizyonuyla çalışmalarını sürdürürken, lider olduğu sağlık sigortaları alanında da  tüketicilere, sadece sigorta masraflarını karşılamanın çok ötesinde bir vizyonla ihtiyaç duyulan her alanda yanlarında olduğunu gösteriyor. Fast Company Dergisi için Turkcell Global Bilgi tarafından gerçekleştirilen Müşteri Deneyimi Araştırması, 12 istatistiki bölgede A, B, C1, C2 sosyo ekonomik düzey gruplarında Türkiye temsiliyeti sağlanarak bilgisayar destekli telefon görüşmeleriyle gerçekleştirildi. Araştırmada ödül alan markalar 6 bin 319 kişinin, 15 bin 130 markayı değerlendirmesiyle belirlendi.