HOMER, servis noktaları ile Antalya’da buluştu
HOMER, servis noktaları ile Antalya’da buluştu

HOMER, servis noktaları ile Antalya’da buluştu

HOMER, servis noktaları ile 5-7 Kasım 2021 tarihlerinde Antalya Mirage Park Resort Otel’de buluştu.

Tüm servis noktalarının pandemi koşullarının neden olduğu zor şartlarda ellerinden gelenin en iyisini yapmak üzere çaba gösterdiğini belirten HOMER Genel Müdürü Haluk Yeşilbayraktar, bu toplantıda onarım ve maliyet yönetimi sektörünün genel durumunu değerlendirdiklerini ve yeni projelerini paylaştıklarını belirtti.

“Türkiye’de araç onarım ihtiyacı olan herkesin ilk aklına gelen onarım network’ü olmaya kararlıyız” ortak hedefinin koyulduğu buluşmada, tüm servis noktaları bu hedefi destekledi. Alanının vizyoner ve lider markası HOMER, servis noktalarından da aldığı destekle gücünü bir kez daha ortaya koymuş oldu.

6 Kasım Cumartesi günü yapılan toplantıda HOMER Genel Müdürü Haluk Yeşilbayraktar’ın genel değerlendirme, gelecek dönem planlamaları ve HOMER’in 20. yıl vizyonu hakkında yaptığı konuşmaların yanında, çok değerli konuk konuşmacılar da söz aldı.

Tecrübeleri ve sektörün teknolojik geleceği konusundaki öngörüleri ile DEALERDOPİNG Genel Müdürü Kurthan Tarakçıoğlu “satış sonrası hizmetlerde dijital pazarlama” başlıklı bir konuşma gerçekleştirdi.

Onarım sektöründe ekipman konusunda uzman bir yapı olan BOPRO’nun sahipleri olan Orhan Güven ve Bülent Dönmez “Yeni Nesil Araçlar ve Yakın Gelecekte Ekipman Dünyası” hakkında servis noktalarına aydınlatıcı bilgiler verdiler.

Ayrıca servis yetki belgeleri ve blok muafiyet konusunda ÖZKÖK OTOMOTİV’den Şevki Özkan ve EYE MÜHENDİSLİK’den Yasin Koçal genel bir bilgilendirmenin ardından servis noktalarının sorularını yanıtlayarak toplantıya katılanları aydınlattılar.

Günün sonunda yapılan gala yemeğinde ise HOMER geleneksel kriterlerini karşılayan servis noktalarına ödülleri takdim edildi. Her yıl ailesinden ikinci kuşağı usta olarak yetiştirmiş HOMER servis noktasına verilen “Ustaların Ustası” özel ödülü bu yıl Zonguldak Servis Noktası Altıntaş Otomotiv’in sahibi HOMER Ustası Yılmaz Altıntaş’a verildi.

Bu yıl yapılan HOMER Servis Noktaları Toplantısı’nda dikkat çeken noktalardan biri de kadın servis noktası yöneticilerinin gözle görünür şekilde artmış olması idi. Haluk Yeşilbayraktar da “Biliyoruz ki HOMER olarak hem bugüne kadarki başarılarımızda hem de gelecek vizyonumuzda HOMER’li kadınların gücü ve emeği var.” diyerek kadınların HOMER’in başarısındaki katkısını belirtti.

HOMER Genel Müdürlük yöneticileri ve servis noktaları Antalya’dan birlikte belirledikleri “Türkiye’de araç onarım ihtiyacı olan herkesin ilk aklına gelen onarım network’ü olmaya kararlıyız... “ hedefinin gereklerini yerine getirerek yola devam etmek üzere ayrıldılar.