HOMER Danışma Kurulu, kısa orta ve uzun vadeli yol haritasını görüşmek üzere toplandı.
HOMER Danışma Kurulu, kısa orta ve uzun vadeli yol haritasını görüşmek üzere toplandı.

HOMER Danışma Kurulu, kısa orta ve uzun vadeli yol haritasını görüşmek üzere toplandı.

HOMER Danışma Kurulu, kısa orta ve uzun vadeli yol haritasını görüşmek üzere toplandı. Sn.Okan Utkueri, Sn. Kurthan Tarakçıoğlu, Sn. Ayhan Dayoğlu, Sn. Orhan Güven ve Sn. Bülent Dönmez’den oluşan Danışma Kurulu HOMER Genel Müdürü Haluk Yeşilbayraktar başkanlığında kısa, orta ve uzun vadeli genel stratejilerini belirlemek için 2022 -2023 çalışma dönemi ilk toplantısını 21 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirdi.

Haluk Yeşilbayraktar Danışma Kurulu çalışmaları hakkında şunları söyledi:

“19 yıl önce araç onarım ve onarım yönetimi sektöründe vizyoner bir öngörü ile yola çıkan HOMER, araç onarımı konusunda networklerin oluşumu ve buna duyulacak ihtiyacı öngörmüş, hem sahada hem altyapısında hem de Genel Merkez organizasyonu olarak ilk olmak, öncü uygulamaları hayat geçirmek çabası ile oluşum ve gelişim çalışmalarını aynı heyecanla sürdürmüştür.

Tüm çalışmalarında kendini geliştirmeyi ve sektöre, geleceğe dönük fayda sağlamayı ön planda tutan HOMER markası altında 2019 yılından bu yana kendi alanında tecrübeleri ve başarıları ile tanınan danışmanlardan oluşturduğumuz Danışma Kurulu ile daha sağlıklı bir büyümeyi hedefliyoruz.

Bu Danışma Kurulunun ana amacı, HOMER’in yol haritasında sahip olduğu potansiyelin en etkin şekilde kullanımını sağlamak, hizmet verdiğimiz paydaşlarımızın ihtiyaçlarını doğru tespit etmek, geleceği doğru ve zamanında tanımlamaktır.

2022- 2023 çalışma dönemini planladığımız aramıza yeni katılan kurul üyeleri ile yaptığımız ilk toplantımızı 21 Haziran’da gerçekleştirdik. Gündemimizde ilk olarak HOMER’in kendi geliştirdiği yazılım altyapısı ile merkezi şekilde yöneterek vermeye başladığı periyodik bakım ve mekanik onarım hizmetleri, ardından pandemi sonrası ortaya çıkan yeni teknolojik yaşam düzeni de dikkate alındığında hem kurumsal hem de bireysel ihtiyaçların network sektöründeki karşılığı konusunda HOMER’in vizyonuna uygun gelişim stratejisinin belirlenmesi vardı.

HOMER olarak verdiğimiz hizmetlerin çeşitlendirilmesi ile nitelik ve nicelik olarak gelişimi konusunda kendi deneyimlerini bizlerle paylaşan değerli Danışma Kurulu üyelerimize teşekkür ediyoruz.”