Allianz Müşteri Deneyimi Günü’nü kutladı
Allianz Müşteri Deneyimi Günü’nü kutladı

Allianz Müşteri Deneyimi Günü’nü kutladı

Allianz Türkiye, Müşteri Deneyimi Günü’nü “Allianz Seninle” diyerek kutladı.

‘Allianz Seninle’ mottosuyla müşterilerine ihtiyaç duydukları her an yanlarında olma sözü veren Allianz Türkiye, her yıl olduğu gibi bu yıl da Müşteri Deneyimi Günü’nü kutladı. Allianz Türkiye Pazarlama Ve Dijital Sigortalar Genel Müdür Yardımcısı Onur Kırcı; “Varoluş amacımız, bizlere sağlığını, geleceğini ve birikimlerini emanet eden müşterilerimize ‘Allianz Seninle’ deneyimini yaşatarak her zaman yanlarında olduğumuzu hissettirmek. Ürün tasarımından hizmet seviyesine kadar müşterisini dinleyen, anlayan ve yaşadığı deneyimleri uçtan uca iyileştirmeye çalışan bir markayız.” diye konuştu.

 

Tüm çalışanlar müşterilerinin ihtiyaç ve beklentilerini merkeze alıyor

 

Allianz Türkiye’nin müşteri odaklılık stratejisi doğrultusunda kapsamlı bir kültürel dönüşüm geçirdiğine de değinen Kırcı, “Müşterinin Sesi (Voice of the Customer) projesini hayata geçirerek, müşterilerimizin aldığı hizmetleri bizzat kendilerine sorarak, onların iç görülerini gerçek zamanlı olarak ölçümleyerek değerlendirdik. Bu kapsamda müşteri deneyim prensiplerimizi ve stratejilerimizi; müşterilerimiz, acentelerimiz ve paydaşlarımız ile birlikte yeniden oluşturduk. Yalnızca müşteri deneyimleri ekiplerimiz değil, tüm Allianz Türkiye çalışanları müşterinin ihtiyaç ve beklentilerini merkeze alarak hareket ediyor. Müşteri deneyimi odaklı kültürel dönüşümümüzün meyvelerini ise müşteri tavsiye skoru ölçümlerinde iki yıl üst üste tüm branşlarımızda lider olarak aldık. Müşterilerimizi dinlemeye ve onları anlamaya devam ederek gelişmeyi sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

 

Müşteri memnuniyeti ve teknoloji odaklı yeni nesil sigortacılığın öncülüğünü yapma vizyonuyla çalışmalarını sürdüren Allianz Türkiye, Müşteri Deneyimi Günü kapsamında bu yıl müşterileri adına Türk Eğitim Vakfı’nın (TEV) ‘Yarıda Kalmasın Burs Fonu’na bağış yaparak, gençlerin eğitimlerine devam edebilmesine katkıda bulundu.